Meditații gratuite pentru elevi, la Asociația Sfântul Stelian – Ocrotitorul Copiilor

0
746

Toții copiii care au făcut pregătire cu profesorii voluntari de la Asociația Sfântul Stelian – Ocrotitorul Copiilor au trecut de examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională. Aproape 40 de copii au beneficiat de pregătire gratuită pentru materiile de la Bacalaureat și 15 pentru examenul de Evaluare națională. Pregătirea a fost asigurată de 11 profesori, din care patru pentru Bacalaureat.

Reprezentanții Asociației ne-au spus că toții copiii au trecut examenul de Bacalaureat, iar marea majoritate au intrat și la facultățile pe care le-au ales, la Iași, București sau Brașov. Dintre copiii care s-au înscris la meditațiile oferite de Asociație, doar doi copii nu au ales să continue studiile la facultate. Rezultate foarte bune au obținut și copiii care au dat examenul de Evaluare Națională, cu elevi care au ajuns inclusiv la secția de matematică-informatică de la Colegiul Național Unirea.

Orele de meditație vor fi oferite și anul acesta, când absolvenții de liceu vor face pregătire pentru a trece cu bine și de proba de competențe digitale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here