Locuri de muncă vacante: pentru un chimist și un biolog în Vrancea, conductori tren marfar în Germania

0
1320
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În județ sunt vacante 346 locuri de muncă, iar 332 în Comunitatea Economică Europeană

Angajatorii vrânceni au declarat la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, ca fiind vacante, 346 locuri de muncă. De asemenea, în Comunitatea Economică Europeană (CEE) sunt disponibile 332 oferte.

Astfel, în județul Vrancea se pot angaja 90 de operatori confecționeri industriali, 55 de muncitori necalificați în industria confecțiilor, 23 de muncitori necalificați, 19 ambalatori manual, 16 patiseri, 13 lucrători comerciali și 12 agenți de securitate. 8 locuri de muncă vacante sunt pentru manipulanți marfuri, iar 7 pentru electricieni. Câte șase locuri de muncă sunt disponibile pentru brutari și strungari, iar câte 5 pentru zugravi, tranșatori carne, operatori mașini unelte comandă numerică, operatori la fabricarea mezelurilor, măcelari, frezori, dulgheri și călcătorese lenjerie. Pentru vânzători și îngrijitori animale sunt câte 4 oferte. Câte 3 locuri de muncă vacante sunt pentru ospătari, mecanici utilake și fierar betoniști.

Câte 2 oferte sunt pentru cei de meserie: tâmplari, rectificator, lucrător bucătărie, încărcător – descărcător, instalator, inginer construcții civile și industriale, ajutor ospătar. Pentru vopsitor, tehnician sisteme de securitate, tehnician proiectant, tehnician electronist, șofer, operator calculator electronic și rețele, lăcătuș mecanic, laborant stație asfalt, îngrijitor bătrâni la domiciliu, inginer industria alimentară, funcționar administrativ, electromecanic, chimist, biolog, bibliotecar, asistent medical generalist, arhitect și agent vânzări este câte o singură ofertă.

Oferta de locuri de muncă în CEE

În CEE sunt disponibile 332 oferte de locuri de muncă. Astfel, în Austria se pot angaja 2 ReactJS Fronted Developer, 3 tâmplari de ferestre (femei și bărbați), 4 tâmplari producție de mobilier (femei și bărbați). Câte 8 oferte sunt pentru electricieni, stivuitoriști, lăcătuși mecanici în construcții și instalatori sanitari și de încălzire, în toate cazurile putându-se angaja atât bărbați cât și femei. De asemenea, mai sunt 7 posturi pentru operatori CNC și 6 posturi pentru faianțari, ofertele fiind atât pentru bărbați cât și femei. În Franța se pot încadra în muncă 3 mecanici auto și câte 7 tinichigii auto și vopsitori auto.

În Germania se pot angaja 5 electricieni și un ajutor electrician, 5 preparatori de înghețată, dar și câte 3 conductori tren marfar (pentru distanțe lungi), instalatori țevi de apă și gaz, mecanici de proces, mecanici de proces – producție muluri. De asemenea, se mai pot angaja câte 2 mecanici mașini de prelucrare a plasticului, ospătari, junior chef/ sous chef, zidari, parchetari, lăcătuși, îngrijitori persoane vârstnice în azil, tâmplari și instalatori instalații sanitare, de încălzire și gaz. Câte un post este disponibil pentru: specialist IT, consultant IT, dezvoltator software, menajeră, commis de rang mic dejun, recepționer, ajutor la curățenie, manager de recepție, bucătar, cameristă, demichef de rang, commis de rang, operator excavator, recepționer SPA, chef de pârtie, chef de rang, fierar – betonist, bufetier și sudor MAG. De asemenea, se mai pot angaja 20 de specialiști în confecționare mobilă (program de ucenicie), dar și câte 30 manipulanți mărfuri și operatori stivuitori. Pentru pictori – decoratori sunt 6 oferte.

În Irlanda se pot angaja 4 ingineri construcții civile, un inginer construcții civile devize/ licitații și 2 ingineri construcții civile cu experiență de gestionare a traficului pe autostrăzi. În Norvegia sunt locuri de muncă disponibile pentru câte 4 mecanici auto, vopsitori auto și tinichigii auto și câte 10 posturi pentru tâmplari/ dulgheri, electricieni cu certificat DSB și tâmplari. În Olanda sunt vacante 40 de posturi pentru culegători de căpșuni în sere și 5 culegători de fructe.

În Polonia se pot angaja câte 2 operatori de strung și operator de strung CNC/ operator de freză CNC și un operator mașini de frezat, iar în Slovacia se pot angaja 12 sticlari. De asemenea, în Slovenia este nevoie de doi programatori.

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here