GALERIE FOTO: Tenis: Laura Schaeder, la simplu, și Oana Gavrilă/ Andreea Roșca la dublu, câștigătoarele Vrancea Trophy!

0
266

Andreea Mitu a pierdut ambele finale!

Turneul Internațional de tenis Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani s-a încheiat, sâmbătă, la Arenele George Bucuroiu din complexul sportiv Milcovul. Ultima partidă a turneului, finala de simplu, le-a adus față în față, de la ora 11.00, pe favorita nr. 3, Laura Schaeder, din Germania, și Andreea Mitu. Sâmbătă, Laura Schaeder a eliminat în semifinală, după trei seturi, 4-6 7-5 6-3, pe Andreea Roșca, favorita nr. 1, iar Andreea Mitu a jucat doar un set 6-1, cu Ioana Gașpar, favorita nr. 2, care apoi s-a retras din motive de sănătate.

În finală, sportiva germană a dominat clar disputa cu Andreea Mitu, favorita publicului, care nu a găsit antidot la jocul liniar, în forță, al adversarei. Meciul s-a încheiat cu 6-2, 6-2 pentru Laura Schaeder!

Sâmbătă, în finala probei de dublu, s-au întâlnit perechile Oana Gavrilă/ Andreea Roșca, favorita 2 și Andreea Mitu/ Gabriela Nicole Tătăruș, favorita 1. Mitu și Tătăruș au câștigat simplu, primul set, scor 6-1, după care nu le-a mai reușit mai nimic. Au pierdut al doilea set cu 2-6 și tei-breack-ul cu 4-10! Trofeul a fost adjudecat de Oana Gavrilă/ Andreea Roșca

Andreea Mitu, care în 2018 a fost învingătoare și la simplu și la dublu, în acest an a început foarte bine, dar zilele finalelor au găsit-o în scădere de forță și a pierdut!

Câștigătoarele și finalistele au fost premiate de Consiliul Județean Vrancea astfel: la dublu, perechea învingătoare cu 955 dolari USD, finalista cu 515 dolari USD, iar la simplu, câștigătoarea cu 2352 dolari USD, iar învinsa cu 1470 dolari USD. Premierea a fost făcută de vicepreședinții Consiliului Județean Vrancea, la dublu de Ionel Cel Mare, iar la simplu de Dănuț Cristian. La festivitatea de premiere de după proba de simplu a participat, din partea firmei Pandora, doamna Daniela Tamaș.

Vrancea Trophy, Trofeul CJ Vrancea și al Municpiului Focșani a fost o veritabilă reușită ca număr de jucătoare venite, de pe cinci continente, ca spectacol sportiv, dar și de public!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here