Jandarmi și polițiști vrânceni, în căutarea unei fetițe de 8 ani dispărută din comuna Bisoca

0
1297

Mai mulți polițiști și jandarmi vrânceni au participat astăzi (sâmbătă) la acțiunea de căutare a unei fetițe de 8 ani, dispărută lângă comuna Bisoca din județul Buzău. Potrivit ProTv, Nicoleta, fetița dată dispărută din Buzău, a fost găsită într-o poieniță, lângă comuna Bisoca. Minora nu prezintă urme de violență pe corp.

Peste 130 de poliţişti şi jandarmi au participat, sâmbătă, la căutarea fetiţei de 8 ani şi 10 luni din comuna buzoiană Bisoca, dispărută de de la domiciliu în cursul zilei de vineri. Potrivit inspectorului principal Amalia Călugăru de la Biroul de presă al IPJ Buzău, în sprijinul salvatorilor din Buzău, al căror număr a crescut, au venit sâmbătă 40 de poliţişti şi jandarmi din judeţul Vrancea şi o echipă de căutare cu un câine de urmă din judeţul Prahova, scrie sursa citată.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, fetiţa ar fi plecat de acasă vineri, în jurul orei 17,00, iar în jurul orei 21,00 dispariţia a fost sesizată de către aparţinători. “Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că Ploscaru Nicoleta, de 8 ani şi 10 luni, din comuna Bisoca, sat Recea, judeţul Buzău, a plecat în jurul orei 17,00 de la domiciliu către o locaţie situată la aproximativ 500 de metri de domiciliu şi nu a revenit”, a precizat sursa citată.

Articolul întreg pe https://bit.ly/2lQgUFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here