Intrat recent la universitate, fiul Angelinei Jolie nu ştie dacă tatăl său îl va vizita în Coreea

0
84

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit de peste trei ani şi până acum toţi copiii lor erau protejaţi de ochii presei, fiind în custodia părinţilor lor celebri. Însă noua etapă care a început pentru Maddox Jolie-Pitt, admis la prestigioasa instituţie privată Yonsei din Seul, unde tânărul va studia biochimia, îl lasă la cheremul ziariştilor, relatează online cotidianului spaniol La Vanguardia. Pentru prima oară, Maddox a acceptat să răspundă la o întrebare legată de relaţiile cu tatăl său Brad Pitt cu care se ştie că a avut o dispută în 2016, când actorul consumase alcool la bordul avionului cu care călătorea întreaga familie.

Maddox se afla în campusul universităţii când un ziarist l-a întrebat despre o posibilă vizită a actorului în Coreea de Sud. „Nu ştiu nimic despre asta”, a răspuns tânărul, despre o eventuală vizită a tatălui său. Când reporterul l-a întrebat dacă relaţiile dintre el şi tatăl lui s-au terminat, Maddox a refuzat să dea alte detalii: „Va fi ceea ce va fi”, a răspuns el. Tânărul este foarte legat de fraţii şi de mama sa, prin urmare se va repeta imaginea care a făcut înconjurul lumii în care Angelina Jolie a fost văzută conducându-şi fiul la începerea cursurilor universitare. Mai greu de văzut în capitala sud-coreeană va fi însă Brad Pitt, deoarece relaţiile dintre ei nu prea s-au îmbunătăţit de la disputa din 2016, unele mass-media amintind chiar de ore de psihoterapie la care au mers împreună pentru a-şi depăşi diferenţele.

Maddox, în vârstă de 18 ani, este cel mai mare dintre cei şase copii ai Angelinei şi ai lui Brad. Angelina Jolie l-a adoptat pe Maddox în Cambodgia în 2002, iar apoi pe ceilalţi doi copii Pax, 15 ani, şi Zahara, 14 ani. Ulterior s-au născut şi cei trei copii biologici ai cuplului – Shiloh, 13 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, în vârstă de 11 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here