GALERIE FOTO: Un nou număr al Revistei „Confluențe“ la început de an școlar, la Pufești

0
124

Începutul noului an școlar a venit pentru copiii din Pufești și cu revista „Confluențe”, revistă editată de Școala Gimnazială din localitate, de către profesorii și elevii acestei instituții. Editorialul este semnat de Ion Lazarenco Tiron, nominalizatul Republicii Moldova la Premiul Nobel pentru Pace, iar în celelalte pagini sunt creații ale copiilor și profesorilor îndrumători, dar și articole ale unor cadre didactice de la alte școli.

Sunt evidențiate activitățile școlare și extrașcolare, precum: proiectele de colaborare cu Republica Moldova, cursurile de formare profesională ERASMUS, vizitele la Banca Națională a României, la Fabrica Ford, la Fabrica de elicoptere, la Salvamont Vrancea, organizarea Simpozionului „Ziua Pământului”, expoziția de caricatură a recunoscutului Constantin Pavel, întâlnirile cu renumiții sportivi Adriana Istrate și Leonard Doroftei, dar și multe alte activități.

Remarcăm grafica de excepție, pe o hârtie de calitate. Prin noul număr, revista asigură o continuitate anuală, sărbătorind deja 8 ani de la prima apariție.

Reprezentanții școlii din Pufești își propun pentru copii să înființeze și un post de radio on line. Noi credem că vor reuși, mai ales dacă vor găsi sprijinul autorităților locale sau al unor sponsori.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here