Fotbal, Liga a III-a – În campionat, ca și în Cupă!

0
370
  • CSM Focșani 2007 – Universitatea Dunărea de Jos Galați, astăzi, 14 septembrie, de la ora 17:00, pe stadionul Milcovul

CSM Focșani și Universitatea Dunărea de Jos se vor întâlni astăzi, 14 septembrie, de la ora 17:00, pe stadionul Milcovul, în etapa a 4-a a campionatului Ligii a III-a. Cele două formații se vor afla pentru a treia oară față în față în ultima lună și jumătate, după meciul de pregătire și cel din Cupa României, ambele disputate pe bătrânul stadion Portul Roșu, și tot ambele, câștigate de focșăneni.

De la doilea meci dintre ele, a urmat campionatul în care și focșănenii și gălățenii și-au trecut la pasiv câte o înfrângere. CSM 2007, la nou promovata Ozana Piatra Neamț, Universitatea în fața concitadinilor oțelari, foști candidați la promovare în campionatul trecut. La activ stau mai bine gazdele de astăzi, câștigătoare de două ori, și posesoare a 6 puncte, în timp ce gălățenii au terminat de două ori la egalitate, pe teren propriu, a doua oară cu Știința Miroslava una dintre cele mai bune formații din serie.

Nou promovată în Liga a III-a, Universitatea Dunărea de Jos a crescut ca forță de joc din prima rundă până acum și poate pune probleme oricărui adversar din seria 1 a Ligii a III-a. De altfel și în jocul din Cupa României, studenții au avut o repriză a doua superioară focșănenilor care au avut mari emoții pentru victorie până în final.

Dacă vor fi învățat suficient din acel meci, ca și din cele care au urmat, jucătorii antrenați de Marius Bratu și Mircea Lazăr pot să câștige și să se mențină, astfel aproape de grupul echipelor de pe primele locuri. Adică, în zona obiectivului propus la începutul campionatului! În etapa trecută, la Pașcani, au terminat cu victorie, dar nu au făcut cel mai bun meci al lor de până acum. Astăzi, este de așteptat să reușescă și o prestație, dar și un scor care să mulțumească publicul, înainte de toate, dar și să ofere o perspectivă încurajatoare pentru ceea ce va urma în campionat.

Meciul va fi arbitrat de bucureștenii Constantin Adrian Diaconu, la centru și asistenții Andrei Dumitrescu și Raluca Sîrghi. Observatori vor fi Nicolae Botezatu, din Piatra Neamț și Ion Gabriel Flaviu Pop, din Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here