VIDEO: Renée Zellweger, profund emoţionată la interpretarea rolului lui Judy Garland în ‘Judy’

0
40

Actriţa Renée Zellweger şi-a recunoscut emoţia profundă la interpretarea cântecului ‘Somewhere Over the Rainbow’ din noul său film, ‘Judy’, care face portretul ultimilor ani din viaţa legendei cinematografiei americane Judy Garland şi care a fost prezentat în premieră la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto (TIFF), relatează EFE.

Zellweger a fost prezentă la TIFF la premiera filmului alături de regizorul filmului, Rupert Goold (‘True Story’, 2015), unde a vorbit pe covorul roşu mai ales despre ‘Over the Rainbow’, cel mai cunoscut cântec din musicalul ‘The Wizard of Oz’ (1939). „A fost o zi incredibilă. A fost încheierea unei săptămâni de interpretări live pe care am împărţit-o cu aproape 300 de actori care reprezentau publicul. A fost momentul final al unei celebrări împărtăşite cu ceilalţi. Întreaga noastră afecţiune şi admiraţie faţă de Judy s-a simţit atât de real în acele momente”, a mărturisit Zellweger. „Să te gândeşti ce a reprezentat acest cântec pentru ea în acel moment al vieţii sale. Nostalgia pe care am simţit-o cu toţii şi cum se schimbă totul pe măsură ce viaţa noastră progresează. M-a emoţionat nespus”, a explicat actriţa în faţa camerelor.

Dacă interpretarea cântecului ‘Over the Rainbow’ în ‘Judy’ a emoţionat-o pe actriţa americană, interpretarea rolului lui Garland a stârnit în schimb emoţii pozitive în rândul criticii. Este tentant să se facă o paralelă între legendara Judy Garland şi Renée Zellweger, doar pentru faptul că protagonista filmelor Bridget Jones şi-a petrecut jumătate din cei 50 de ani din viaţă sub ochiul scrutător al opiniei publice. Zellweger a fost urmărită cu atenţie pentru ciudăţeniile vieţii sale, pentru relaţiile sale sentimentale cu vedete precum actorul Jim Carrey, pentru schimbările sale fizice sau pentru operaţiile sale estetice.

La fel ca Judy, Zellweger a trecut prin suişuri şi coborâşuri, deşi a fost nominalizată de două ori la Oscar şi chiar a câştigat preţioasa statuetă pentru cel mai bun rol secundar în ‘Cold Mountain’ (2003), urmată de o criză ce părea să pună capăt carierei sale şi care a presupus o pauză de şase ani fără să mai intervină într-un film între 2010 şi 2016. Dar cu rolul său din ‘Judy’, Zellweger, ajunsă la 50 de ani, dă de înţeles că mai are multe de spus de-acum încolo în cariera ei. Iar participarea sa în musicaluri i-a fost de folos, precum interpretarea lui Roxie Hart în ‘Chicago’ (2002), care i-a adus una dintre nominalizările la Oscar.

Întregul articol pe https://bit.ly/2lQR6t8

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here