ULTIMA ORĂ! IPJ Vrancea deschide un ghișeu suplimentar pentru obținerea certificatului de integritate comportamentală

0
1650

Încă un ghișeu de lucru cu publicul la Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative Vrancea

Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea eliberează, la cererea persoanelor fizice sau juridice interesate sau a entităţilor prevăzute la art. 17 şi 18 din Legea 118/2019, adeverinţe din care să rezulte dacă persoana verificată a săvârşit vreuna dintre infracţiunile prevăzute la art. 2 alin. (1) din legea în cauză.

Persoanele interesate pot obține propriul certificat de integritate comportamentală în aceleași condiții în care pot obține, potrivit Legii nr. 290/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, propriul certificat de cazier judiciar.

Certificatul de integritate comportamentală este valabil 6 luni de la data eliberării.

Având în vedere numărul mare de persoane care solicită astfel de adeverințe, pentru reducerea aglomerației la ghișeu, venim în sprijinul persoanelor și deschidem un ghișeu suplimentar, care va elibera doar acest tip de adeverințe.

Programul de lucru cu publicul va fi următorul:

• la ghișeul existent la nivelul reședinței de județ (intrarea dinspre cartierul Bahne): LUNI, MARȚI și JOI între orele 08.30 – 12.00, MIERCURI între orele 14.00 – 18.00 și VINERI între orele 08.30 – 11.00.

Eliberarea acestor adeverințe se face doar de la nivelul ghișeului existent în cadrul sediului Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, din strada Cezar Bolliac.

Acest program va fi valabil începând cu data de 16 septembrie a.c.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 13 septembrie 2019

N.R. – La nivelul județului Vrancea sunt circa patru mii de cadre didactice și personal didactic auxiliar care trebuie să prezinte un certificat de integritate comportamentală la începutul anului școlar. Această adeverință trebuie eliberată de Poliție, cea care gestionează Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here