Premieră absolută – Gală de box pe stadion la Gugești!

0
230
  • Evenimentul va avea loc vineri, 13 septembrie, de la ora 18:30, în nocturnă

La Gugești va fi, mâine seară, un eveniment pugilistic de excepție. Boxerii Lotului Național A de Juniori al României, dar și componenți ai Lotului B vor evolua într-o gală ale cărei meciuri vor avea loc pe ringul instalat pe gazon, în fața tribunelor. La lumina reflectoarelor nocturnei recent date în folosință își vor etala talentul și măiestria în nobila artă a pugilatului Sebastian Trandafir – medaliat cu bronz la Campionatele Europene de cadeți, campion național de cadeți, Ionuț Alexandru Dumitrachi – campion național de juniori, Adrian Preda – vicecampion european de juniori, Andrei Musteț – bronz european la cadeți și campion național de juniori, Sebastian Nițu – bronz european de cadeți, Vlad Preda, campion național de cadeți, juniori și tineret, Ioan Diaconu, campion național de careți, juniori și tineret, Eusebiu Tîrzoman, medaliat european cu bronz la cadeți și juniori, George Dan, medaliat european cu bronz la cadeți și juniori. Lotul de juniori va fi însoțit de antrenorul coordonator George Pertea, de antrenorul principal Traian Georgia și de antrenorul secund al Lotului, Bogdan Dobrescu.

Oficialii galei vor fi fi supervisorul Costică Feraru, focșănean, arbitru olimpic, vicepreşedinte al Comisiei Centrale de Arbitri de Box din România, arbitrii judecători Vasile Panțică, arbitru internațional din Focşani, Gheorghe Teiș, arbitru național din Brăila şi crainic al galei, Dorinel Gîțu, arbitru național din Brăila, Viorel Bercaru, arbitru republican din Brăila. Cronometror va fi Marius Dorin Feraru, din Focşani.

Evenimentul pugilistic de la Gugești este organizat de Primăria comunei, în Colaborare cu Federația Română de box, Centrul Național Olimpic de Pregătire a Juniorilor Brăila și CSM Brăila.

Despre preparativele galei de mâine seară de pe stadionul din Gugești, primarul Vasile Vatră, fost boxer, mi-a spus: ”Antrenorul Lotului mi-a fost coleg la Brașov. Ne-am întâlnit mai demult și am stabilit să organizăm un astfel de eveniment pentru a atrage copii și tineri și spre acest frumos sport – nobila artă! Iar acum, după ce am instalat și nocturna la stadion, cum vremea este foarte bună, am decis că este momentul ca la Gugești să vină să boxeze în fața spectatorilor cei mai buni juniori din țară. I-am spus că vreau să vină campioni. Și campioni vor boxa mâine seara pe ringul instalat pe gazonul stadionului nostru. Așteptăm public încât să umplem tribunele stadionului!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here