ULTIMA ORĂ! FOTO! Poliţiştii vrânceni asigură buna desfășurare a Turului Ciclist al României

0
927

Poliţiştii vrânceni asigură buna desfășurare a Turului Ciclist al României

Astăzi, 12 septembrie a.c., are loc etapa a doua a ediției cu numărul 52 a evenimentului Turul Ciclist al României, pe un traseu de 176,3 km, Braşov – Târgu Secuiesc – Ojdula – Lepșa – Tulnici – Valea Sării – Vidra – Bolotești – Focşani, Piața Unirii, ora 17.30.

Astfel, începând cu ora 13.00, peste 40 de polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră și ordine publică au pus în aplicare măsurile stabilite pentru buna desfășurare a competiției și asigurarea fluenței traficului rutier.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului sportiv, grupul de cicliști va fi însoțit de către polițiști pe DN 2D, de la limita cu județul Covasna și până la punctul de sosire din municipiul Focșani. Le recomandăm participanților la trafic să respecte indicațiile polițiștilor aflați pe traseu. Vor fi luate măsuri de restricționare temporară a segmentelor de drum care vor fi traversate de cicliști.

Restricțiile vor fi de scurtă durată, având în vedere viteza cu care se deplasează bicicliștii și vor fi ridicate imediat ce ultimul competitor traversează segmentul respectiv.

Intersecțiile principale ce converg traseului de deplasare vor fi asigurate cu agenți de poliție rutieră și de ordine publică, iar un echipaj va asigura defluirea vehiculelor pe întregul traseu. Premergător finalizării turului, în Piața Unirii din municipiul Focșani, preconizat în jurul orei 17.30, se va elibera traseul de obstacole și se va asigura sosirea în siguranță a tuturor participanților.

Recomandăm tuturor participanților la trafic, dar și la eveniment să dea dovadă de respect în trafic și de răbdare.

Sursa text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea, 12 septembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here