Fotbal, Cupa României – Focșănenii au pierdut calificarea în prelungiri!

0
316
  • Metalul Buzău – CSM Focșani 2007 1-0 (0-0, 0-0)

Echipe

CSM Focșani 2007: Gabriel Lazăr – Săpunaru (100 Salaoru), Burghiu, Panaite, Munteanu (55 Ciprian Petre), Drăguț – Paizan (91 Gherghiceanu), Ștefan Pădineanu, Lupu – Predoiu (min 8, Adăscăliței), Costin. Rezerve: Dogaru, Mihai, Gherghiceanu, Salaoru, Manu.

Antrenori, Marius Bratu, principal, Mircea Lazăr, secund.

Metalul Buzău: Toader – Spătaru, Nedelcu, Păun, Oprea – Sava, Manea, Ispir, Ionuț Pădineanu, Iacob. Rezerve: Crețu, Mihai, Badea, Tănase, Visteanu, Grăjdan.

Antrenori, Valentin Stan, principal, Adrian Toma, secund.

Metalul Buzău și CSM Focșani 2007 au terminat la egalitate primele 90 de minute ale meciului lor disputat ieri pe teren sintetic în turul al patrulea al Cupei Româniie. Focșănenii au avut în prima repriză câteva ocazii de a deschide scorul, dar în minutul 10, Pădineanu a șutat peste transversală după o pasă primită de la Lupu, l-a imitat Costin în minutul 16, iar în replică gazdele au trimis peste poartă prin Iacob și au pierdut șansa golului de care a fost foarte aproape Bardaș, deposedat la 8 metri de poartă de Burghiu. Costin ar fi putut marca în minutul 30, când a fost blocat de Toader, pe care a încercat să-l dribleze și în minutul 42, când a întârziat la o preluare. Iar în minutul 36, Ștefan Pădineanu șutase violent dar pe lângă poarta Metalului. În repriza a doua, focșănenii au mai trimis mingea spre poarta buzoienilor pin Adăscăliței și Paizan, făra mare pericol însă. În minutul 90, gazdele au primit o lovitură de pedeapsă, ratată de Toader. În prelungiri, în minutul 97, Metalul a marcat prin Sava și s-a calificat în turul următor al Cupei României!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here