Taylor Swift şi-a surprins fanii cu un concert exclusivist la Paris

0
22

După opt ani de absenţă în Franţa, cântăreaţa americană Taylor Swift şi-a prezentat luni cel mai recent album, ‘Lover’, într-un concert exclusivist în sala Olympia din Paris, o scenă pe care au avut loc spectacole memorabile ale unor artişti internaţionali, relatează EFE. La eveniment s-a putut avea acces, doar prin invitaţie, sau în urma unui concurs, la care au participat circa 2.000 de fani veniţi din 37 de ţări, cum însăşi Taylor Swift a explicat în timpul show-ului. „Am vrut să fac ceva diferit de data aceasta, pentru a celebra lansarea albumului ‘Lover’, pe care am vrut să-l sărbătoresc cu voi”, a spus vedeta pop.

Artista a decis să interpreteze în premieră câteva piese de pe noul album, aşa cum le-a compus – a mărturisit ea – acompaniată de un singur instrument. Ea a cântat astfel la chitară ‘Cornelia Street’ şi ‘The Man’, urmate de o versiune la pian a cântecului ‘Daylight’. Taylor Swift nu a uitat nici de hiturile care au făcut-o celebră, precum ‘Love Story’, cântat strofă cu strofă de public, sau de cele mai recente, ‘Blank Space’ şi ‘Shake it off’, care i-au ridicat în picioare şi i-au făcut să danseze pe fani.

‘Lover’ este cel de-al 7-lea album al ‘prinţesei pop’, devenită „Number one” în SUA în prima sa prezenţă săptămânală în topul Billboard. Taylor Swift, cu o carieră de 15 ani în lumea muzicii, a renunţat la genul country, cu care s-a făcut cunoscută iniţial, pentru ritmuri pop mai comerciale, care au însoţit toate cele şapte albume şi au avut un mare succes de piaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here