GALERIE FOTO: Tenis – Primele trei perechi favorite la dublu merg în sferturi de finală!

0
106
  • Perechea fetelor Focșaniului, Maria Ciubotaru și Delia Macovei, a fost eliminată

  • Astăzi vor fi doar jocuri de simplu

Prima zi a tabloului principal al Vrancea Trophy-Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani a avut în program patru întâlniri de simplu și opt de dublu. La simplu, românca Oana Smaranda Corneanu, cunoștință mai veche a spectatorilor turneului, a reușit performanța de a o elimina cu 6-0 3-6 6-2 pe favorita 6, Paula Arian Manjon, din Spania, cea care a jucat în săptămâna trecută semifinală în turneul de 15000 dolari USD de la Curtea de Argeș. Favorita nr. 8, italianca Federica Arcidiacono a trecut cu 7-6(5) 6-7(3) 6-0 de sârboaica Sara Gvozdenovic.

Spectacolul a fost asigurat mai cu seamă de meciurile de dublu. Perechea favorită nr. 1, Andreea Mitu/Gabriela Nicole Tătăruș a fost nevoită să meargă în tie-break pentru a depăși cuplul Ilinca Dalina Amariei/Oana Smaranda Corneanu. Scor, 4-6, 6-4, 10-5. În turul următor, Andreea Mitu și Gabriela Nicole Tătăruș vor întâlni perechea cuplul Konishi Tamargo Silva, din Brazilia, Olha Romanyshiyn din Ucraina. Favoritele nr 2 în proba de dublu, Oana Gavrilă și Andreea Amalia Roșca au depășit cu lejeritate perechea sârboaicelor Jovana Gvozdenovic/Sara Gvozdenovic. A treia dintre favorite la perechi, Ioana Gașpar/Andreea Prisăcariu a eliminat în două seturi dublul Ana Bianca Mihăilă/Andra Maria Nițescu. Perechea alcătuită din fetele Focșaniului, Maria Daciana Ciubotaru și Delia Macovei a fost eliminată tot în două seturi de Ștefana Lazăr și Simona Ogescu.

Astăzi, vor fi doar meciuri de simplu! Pe terenul 1 vor intra de la ora 10:00 nemțoaica Laura Schaeder, favorita 3 și românca Gabriela Duca după care vor evolua Andreea Mitu și rusoaica Victoria Mihailova. În continuare Delia Macovei se va afla față în față cu Karola Patricia Bejenaru. Al patrulea meci al zilei pe terenul 1, dintre Maria Daciana Ciubotaru și Simona Ogescu îi poate aduce campioanei de juniori de la Focșani o primă victorie întru-un turneu ITF de 15000 dolari USD! Și celelalte jocuri ale zilei, de pe terenurile 2 și 4, se anunță foarte interesante prin posibile surprize, dar și prin spectacolul pe care îl promit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here