Fotbal, Cupa României – Focșănenii pot urca în premieră în turul al cincilea!

0
242
  • Metalul Buzău – CSM Focșani 2007, astăzi, 11 septembrie, de la ora 16:30

CSM Focșani 2007 se află în fața unei performanțe pe care nu a obținut-o, încă în Cupa României, deși a fost foarte aproape de ea: avansarea în turul al cincilea! După ce a stat în primul tur, în al doilea a trecut la Galați de Universitatea Dunărea de Jos și în al treilea, de ACS Suporter Club Oțelul Galați, pe Milcovul, în turul al patrulea, astăzi, pe teren sintetic, focșănenii vor juca la Buzău în compania Metalului. Gazdele sunt performerele rundei a treia când au eliminat concitadina Gloria, formație de Liga a II-a. Ceea ce înseamnă că adversarii CSM 2007 au o bună forță de joc alimentată în cupă și de dorința de a tranșa în favoarea lor o rivalitate din care în campionat au pierdut.

În ediția trecută a Cupei României, cele două combatante de astăzi au jucat pe Milcovul. Atunci s-au impus focșănenii. O pot face și de această dată pentru că formația a arătat o creștere de formă concretizată în victorii în ultimele două întâlniri. Și pentru că în echipă sunt jucători de calitate dintre care, unii, pot decide jocul! Rămâne ca fotbaliștii Focșaniului să creadă că pot să câștige și să joace pentru a merge încă un tur în Cupă.

Întâlnirea dintre Metalul Buzău și CSM Focșani 2007 va fi arbitrată de Lucian Diaconu, la centru, Ionuț Melinte, și Andrei Diaconu, asistenți, toți, din Iași. Observarea va fi asigurată de Teodor Grozea, din Brăila și Stere Guteanu, din Techirghiol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here