Cântăreţul francez Patrick Bruel, interogat de Procuratură pentru acuzaţii de hărţuire sexuală

0
18
PATRICK BRUEL - ENREGISTREMENT DE L'EMISSION 'VIVEMENT DIMANCHE'. |

Celebrul cântăreţ Patrick Bruel a fost interogat de Procuratura franceză pentru un presupus caz de „hărţuire sexuală” şi „exhibiţionism”, fapte petrecute în data de 9 august, au informat luni mass-media locale citate de EFE şi AFP. Presupusa victimă, o maseuză în vârstă de 21 de ani dintr-un hotel din Corsica, nu a prezentat un denunţ oficial, dar a relatat faptele procurorului de pe această insulă mediteraneeană, ceea ce a motivat deschiderea unei anchete preliminare.

Potrivit mărturiei sale, la 13 august, ea a venit în cabina artistului cu puţin înainte de un concert pentru a-i face un masaj. Ea a precizat că Bruel a insistat să se dezbrace şi a fost foarte insistent cu ea, cerându-i să-i maseze zonele intime. O relatare pe care cântăreţul o contrazice. El a recunoscut că nu a vrut să poarte lenjerie intimă, dar a dat asigurări că în niciun moment nu a existat vreo intenţie sexuală din partea sa. Procuratura va continua interogatoriile pentru a determina dacă a existat vreun delict sexual.

Mai multe persoane din anturajul tinerei maseuze au fost audiate, acestea susţinând buna reputaţie a acesteia şi afirmând că tânăra a fost foarte marcată de cele întâmplate. La rândul său, directorul hotelului Radisson Blu de Porticcio a declarat că tinerei „i-a fost foarte greu să-şi reia activitatea şi să o exercite în mod normal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here