Handbal juniori: O victorie și de două ori înfrângere pentru focșăneni!

0
108

CSS Focșani a câștigat la Galați, CSM Focșani 2007 a pierdut la Mizil, iar LPS Focșani fete la Brăila

În week-end-ul trecut au început campionatele naționale ale juniorilor și junioarelor. Echipele Focșaniului au jucat în deplasare. Au câștigat o dată, juniorii 1 ai CSS Focșani, pregătiți de antrenorul emerit Lucian Tucan, și au pierdut de două ori! Dacă înfrângerea la Brăila a junioarelor 2 ale LPS Focșani era previzibilă, cea a juniorilor 2 ai CSM Focșani 2007 la Mizil a fost o surpriză neplăcută pentru susținătorii echipei.

CSS Galați – CSS Focșani 31-34 (15-20)

Focșănenii au repetat la Galați, în meci oficial, victoria din jocul amical din perioada de pregătire. Au marcat pentru CSS Focșani Gabriel Iorga – 4 goluri, Șeitan, Gheorghiță – 9, Eduard Duțulescu – 6, Ionel – 1, Istrate – 4, Pușcașu – 5, Boghian – 3. ”Am jucat bine. Am controlat tot timpul meciul și nu s-a pus nici un moment problema învingătoarei”, mi-a spus după joc profesorul Lucian Tucan, mulțumit de evoluția elevilor săi, dar nemulțumit că echipa nu va primi bonusul de talie, condiție pe care nu o îndeplinește.

În etapa următoare, CSS Focșani va juca în Sala Polivalentă sâmbătă, 14 septembrie, cu CSU din Suceava.

CS Orășenesc Mizil – CSM Focșani 2007 36-33 (19-15)

Focșănenii au plecat la Mizil pentru a câștiga. Au avut, însă, o evoluție modestă și au fost întrecuți de o formație care și-a dorit mai mult victoria. Cei mai buni marcatori ai CSM 2007 au fost Feraru și Valentin Bogdan, ambii cu câte 7 goluri. Valentin Bogdan are meritul de a fi jucat având mâna stângă accidentată!

Formația CSM Focșani 2007: Abeaboeru, Ivan, Gogonea, Valentin Bogdan, Denis Bogdan, Dochioiu, Prundiș, Gheorghiță, Muraru, Filip, Bari, Feraru, Bouroș, Gavrilă.

În etapa următoare, duminică, 15 septembrie, CSM Focșani 2007 va întâlni în Sala Polivalentă, pe CSS Ploiești.

Junioarele LPS Focșani au fost întrecute la scor, în deplasare, de LPS Brăilă: 37-23, iar în etapa viitoare vor sta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here