GALERIE FOTO: Premii pentru piloții clubului ACS Odobești la Cupa Moto RC

0
136

Piloţii secţiei moto din cadrul ACS Odobeşti au participat, în weekend-ul trecut, pe circuitul de la Adâncata – Urziceni, la Cupa Moto RC, de unde s-au întors cu premii remarcabile. Florin Bîrlădeanu a obţinut locul 2 la clasa 600 Stock şi locul 1 în clasamentul general Cupa Moto RC. Daria Ganescu s-a clasat pe locul 11 la clasa 600 Rookies, iar Iulian Trifan pe locul 10 la 1000 Stock.

Tot în weekend, o parte dintre piloţii ACS Odobeşti au participat la Campionatul Regional de Hard Enduro al Zonei de Est 2019, de la Târgu Neamţ, unde au dat dovadă de spirit competitiv, ambiţie şi curaj. Pilotul George Patic s-a clasat pe locul 8 la clasa A, din 140 de participanţi, Lică Mălureanu locul 6 la clasa B, Adrian Palade locul 10 la clasa B, iar Nicuşor Patic pe locul 11 la clasa C.

Georgian Mocanu, preşedintele secţiei de motociclism a ACS Odobeşti, reaminteşte pe această cale, că pe 28 septembrie va avea loc cea de-a doua ediţie a Cupa Viilor Domneşti, unde se va ţine Etapa Naţională de Enduro Cross. De asemenea, se va organiza şi un Moto Bike Fest cu motociclete de stradă şi va fi şi o expoziţie moto. Cupa Viilor Domneşti este organizată de Primăria Odobeşti, ACS Odobeşti şi Federaţia Română de Motociclism, în parteneriat cu Centrul de Informare Turistică Odobeşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here