Locuri de muncă vacante: 282 în Vrancea, 295 în Comunitatea Economică Europeană

0
848

Angajatorii vrânceni au declarat la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, ca fiind vacante, 282 locuri de muncă. De asemenea, în Comunitatea Economică Europeană (CEE) sunt disponibile 295 oferte.

Astfel, în județul Vrancea se pot angaja 24 de ambalatori manual, 35 de muncitori necalificați în industria confecțiilor, dar și 14 operatori confecționei industriali. Mai sunt oferte pentru 13 lucrători comerciali, 12 agenți de securitate, câte 10 posturi pentru inspectori de specialitate și infirmieri. 9 locuri de muncă vacante sunt pentru muncitori necalificați, 8 pentru manipulanți marfuri, iar 7 pentru electricieni.

Câte șase locuri de muncă sunt disponibile pentru brutari și asistenți sociali, iar câte 5 pentru zugravi, tranșatori carne, psihologi, operatori mașini unelte comandă numerică, operatori la fabricarea mezelurilor, muncitori, dulgheri, măcelari și călcătoreasă lenjeri. Pentru vânzători și îngrijitori animale sunt câte 4 oferte. Câte 3 locuri de muncă vacante sunt pentru strungari, patiseri, frezori, fierar betonist, educatori și asistenți medicali generaliști.

Câte 2 oferte sunt pentru cei de meserie: tâmplari, rectificator, încărcător – descărcător, instructor educator, instalator, inginer construcții civile și industriale, agent reclama publicitară. Pentru vopsitor, tehnician sisteme de securitate, tehnician proiectant, tehnician electronist, șofer, spălător vehicule, operator validare introducere prelucrare date, operator calculator electronic și rețele, mecanic utilaj, mecanic auto, maseur, lăcătuș mecanic, laborant stație asfalt, kinetoterapeut, inginer industria alimentară, funcționar administrativ, electromecanic, electrician auto, consilier juridic, arhitect, agent vânzări și administrator este câte o singură ofertă.

Oferta de locuri de muncă în CEE

În CEE sunt disponibile 295 oferte de locuri de muncă. Astfel, în Austria se pot angaja 2 ReactJS Fronted Developer, 3 tâmplari de ferestre (femei și bărbați), 4 tâmplari producție de mobilier (femei și bărbați). Câte 8 oferte sunt pentru electricieni, stivuitoriști, lăcătuși mecanici în construcții și instalatori sanitari și de încălzire, în toate cazurile putându-se angaja atât bărbați cât și femei. De asemenea, mai sunt 7 posturi pentru operatori CNC și 6 posturi pentru faianțari, ofertele fiind atât pentru bărbați cât și femei. În Franța se pot încadra în muncă 3 mecanici auto și câte 7 tinichigii auto și vopsitori auto.

În Germania se pot angaja 2 electricieni și un ajutor electrician, 5 preparatori de înghețată, dar și 3 conductori tren marfar (pentru distanțe lungi). De asemenea, se mai pot angaja câte 2 mecanici mașini de prelucrare a plasticului, ospătari, junior chef/ sous chef, zidari, parchetari, lăcătuși, îngrijitori persoane vârstnice în azil, tâmplari și instalatori instalații sanitare, de încălzire și gaz. Câte un post este disponibil pentru: specialist IT, consultant IT, dezvoltator software, menajeră, commis de rang mic dejun, recepționer, ajutor la curățenie, manager de recepție, bucătar, cameristă, demichef de rang, commis de rang, operator excavator, recepționer SPA, chef de pârtie, chef de rang, ajutor electrician, fierar – betonist, bufetier și sudor MAG. De asemenea, se mai pot angaja 20 de specialiști în confecționare mobilă (program de ucenicie), dar și câte 30 manipulanți mărfuri și operatori stivuitori. Pentru pictori – decoratori sunt 6 oferte.

În Irlanda se pot angaja 4 ingineri construcții civile, un inginer construcții civile devize/ licitații și 2 ingineri construcții civile cu experiență de gestionare a traficului pe autostrăzi. În Norvegia sunt locuri de muncă disponibile pentru câte 4 mecanici auto, vopsitori auto și tinichigii auto și 10 posturi pentru tâmplari/ dulgheri. În Olanda sunt vacante 40 de posturi pentru culegători de căpșuni în sere și 5 culegători de fructe.

În Slovacia se pot angaja 12 sticlari, în Slovenia doi programatori.

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here