J.K. Rowling a suscitat speculaţii din partea fanilor universului ”Harry Potter” după un mesaj criptic

0
26

Autoarea britanică J.K. Rowling a declanşat un val de speculaţii din partea fanilor după ce a publicat pe Twitter un mesaj criptic din care se putea înţelege că un alt film din universul ”Harry Potter” s-ar afla în curs de realizare, relatează vineri Press Association.

Scriitoarea, care a revenit pe Twitter după o pauză de şase luni, a distribuit o imagine stilizată cu ”semnul întunecat” al celebrului personaj negativ Lord Voldemort din seria de cărţi „Harry Potter”, adaptate ulterior pentru marele ecran şi urmate de o piesă de teatru. ”Uneori, întunericul vine din locuri neaşteptate”, a scris J.K. Rowling. Autoarea a adăugat la mesaj hashtag-ul #CursedChild, o aluzie la producţia teatrală ”Harry Potter and the Cursed Child”, o continuare a seriei de şapte cărţi.

Fanii au speculat iniţial că piesa de teatru va fi adaptată pentru marile ecrane, însă speranţele lor au fost rapid spulberate. Pottermore, site-ul oficial al fanilor Harry Potter, a răspuns printr-un mesaj publicat de asemenea pe Tweeter: ”Va urma ceva interesant de la @CursedChildNYC, însă nu este un film…”. Producţia teatrală ”Harry Potter and the Cursed Child” a avut premiera în Londra în iulie 2016 şi s-a dovedit un imens succes. În 2017, în cadrul galei Laurence Olivier Awards, piesa a fost recompensată cu nouă premii, un număr record. Producţia a fost apreciată şi pe Broadway, unde a fost prezentată din aprilie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here