Argeş: 33 de persoane, conduse la audieri în urma percheziţiilor la persoane bănuite de trafic de minori şi de droguri

0
291

Un număr de 33 de persoane vor fi conduse la audieri în urma percheziţiilor efectuate joi, la Câmpulung, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de minori şi trafic de droguri, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, într-un comunicat remis joi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT Piteşti, au efectuat joi nouă percheziţii percheziţii domiciliare în municipiul Câmpulung, la domiciliile a opt persoane bănuite că ar fi determinat două minore să se prostitueze şi totodată bănuite că ar fi vândut droguri. „Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, din 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi determinat două minore să practice prostituţia. Totodată, aceştia ar fi oferit minorelor diferite tipuri şi cantităţi de droguri, atât în schimbul unor sume de bani, cât şi în schimbul oferirii de servicii sexuale. De asemenea, poliţiştii au stabilit că persoanele vizate ar fi comercializat droguri şi altor persoane din municipiul Câmpulung”, se arată în comunicat.

În urma percheziţiilor vor fi conduse la audieri, la sediul poliţiei, 33 de persoane, printre care şi martori. Acţiunea, la care au participat şi jandarmi, a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here