Rapperul american A$AP Rocky nu va face apel împotriva hotărârii de condamnare la închisoare cu suspendare (avocat)

0
13
FILE PHOTO: A$AP Rocky performs "I'm Not the Only One" with Sam Smith (not pictured) during the 42nd American Music Awards in Los Angeles, California November 23, 2014. REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Rapperul american A$AP Rocky, care a fost condamnat în Suedia la închisoare cu suspendare pentru violenţe după ce a fost implicat într-o altercaţie la sfârşitul lunii iunie la Stockholm, nu va face apel împotriva acestei hotărâri, a anunţat miercuri avocatul său, citat de Reuters.

A$AP Rocky, pe numele real Rakim Mayers, alături de doi membri ai anturajului său „au fost găsiţi vinovaţi de violenţe şi condamnaţi la o sentinţă cu suspendare”, la 14 august de o instanţă din Stockholm pentru că au lovit cu pumnii şi picioarele un bărbat în vârstă de 19 ani. Acuzaţii au declarat în timpul procesului că au acţionat în legitimă apărare. ”Având în vedere bătaia de cap şi stresul provocate de acest proces, el a decis că nu are puterea de a trece din nou prin aşa ceva”, a declarat Slobodan Jovicic pentru agenţia de ştiri suedeză TT.

Procurorul a anunţat săptămâna trecută că nu va face apel în vederea unei pedepse mai dure, notează Reuters. Celor trei bărbaţi li s-a permis luna trecută să revină în Statele Unite, un deznodământ salutat de preşedintele american Donald Trump care solicitase premierului Suediei să intervină în acest caz. Artistul în vârstă de 30 de ani a fost arestat după o altercaţie petrecută pe 30 iunie şi plasat în detenţie pe motiv că exista riscul ca acesta să fugă în străinătate. Împreună, vinovaţii vor trebui să plătească despăgubiri de 12.500 de coroane (1.200 de euro) victimei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here