Mașină cu număr fals de înmatriculare, în trafic la Haret

0
1836

Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 3.09.2019, ora 09.03, un bărbat, domiciliat în mun. Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Focșani, ajuns la intersecția cu strada Cuza Vodă, nu a respectat semnificația indicatorului “Oprire”, neacordând prioritate de trecere unui biciclist care circula pe pista pentru bicicliști, din direcția Petrești – Focșani.

Conducătorul auto s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Focșani la ora 15.16 pentru a declara accidentul, menționând faptul că biciclistul nu părea să aibă vătămări corporale, că nu cunoaște date de identificare ale acestuia și că respectivul a plecat de la locul accidentului, susținând că nu are vătămări. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat.

Biciclistul s-a prezentat la Spitalul de Urgență “Sf. Pantelimon” Focșani la ora 14.35, acuzând dureri în zona umărului.

La ora 16.35, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Focșani au fost sesizați cu privire la faptul că la Spitalul de Urgență Focșani s-a prezentat un minor, din mun. București, care a declarat faptul că a fost implicat într-un accident rutier. Din impact a rezultat rănirea ușoară a tânărului în vârstă de 16 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 03.09.2019, ora 12.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din jud. Galați, în timp ce conducea pe DN 2 E 85, pe raza localității Haret, un autoturism cu număr fals de înmatriculare.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 4 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here