Heidi Klum a primit cadou de la soţul său o bucată din Zidul Berlinului

0
47
PARIS, FRANCE - JULY 02: Heidi Klum and Tom Kaulitz attend Loubhoutan Express presentation at La Garde Republicaine on July 02, 2019 in Paris, France. (Photo by Francois Durand/Getty Images For Christian Louboutin)

Chitaristul Tokio Hotel, Tom Kaulitz, i-a oferit soţiei sale Heidi Klum un cadou neobişnuit la o lună după căsătorie: o bucată din Zidul Berlinului, relatează miercuri dpa. Modelul german în vârstă de 46 de ani, prezentatoare TV şi femeie de afaceri, a postat pe Instagram un video cu bucata pictată din zid în timp ce era descărcată dintr-un camion. „Astăzi a sosit un cadou special de la soţul meu… o bucată din Zidul Berlinului, care a despărţit Berlinul de Est şi Berlinul de Vest timp de 28 de ani”, a scris ea pe reţeaua de socializare. „Soţul meu s-a născut în partea de est a Berlinului cu patru săptămâni înainte ca zidul să fie dărâmat în 1989”, a mai spus Heidi Klum. „El a putut să trăiască libertatea, bucuria, creativitatea, arta şi speranţa”, se arată în mesajul modelului german.

Zidul Berlinului a fost ridicat în 1961 de guvernul comunist din Germania de Est, împărţind oraşul fizic şi ideologic până la revoluţia paşnică din 1989, când a fost dărâmat. „În fiecare dimineaţă, mă voi uita la această piesă frumoasă din grădina mea cu gândul că zidurile nu trebuie construite… ele trebuie dărâmate”, a mai spus Klum.

Heidi Klum şi Tom Kaulitz, în vârstă de 30 de ani, s-au căsătorit pe 3 august pe un iaht de lux în largul insulei italiene Capri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here