A dat 600 de euro, dar „meșterul” n-a mai făcut lucrările de izolație la apartament

0
905

BĂRBAT CERCETAT PENTRU ÎNȘELĂCIUNE

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Focșani, bănuit că ar fi înșelat un vrâncean.
La data de 4 septembrie a.c., un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Măicănești, a sesizat Poliția Mun. Focșani cu privire la faptul că la data de 15 mai a.c. a fost indus în eroare de către un bărbat, căruia i-a oferit suma de 600 de euro, în schimbul prestării unor lucrări de izolare exterioară la un imobil de pe raza municipiului Focșani, în care deține un apartament, respectivele lucrări nemaifiind apoi efectuate.
Pe numele bărbatului reclamat a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Pentru a preîntâmpina comiterea unor asemenea fapte, vă recomandăm:

Nu vă încredeți în necunoscuți și nu le înmânați bani până nu faceți propriile verificări despre aceștia.

Nu acceptați imediat o propunere ce pare tentantă! Când credeți că ați identificat o oportunitate, documentați-vă mai întâi pentru a lua o decizie corectă, în cunoştinţă de cauză.

Recomandăm cetăţenilor să nu dea curs unor solicitări care se încadrează în afara legii, reamintindu-le că indivizi lipsiţi de scrupule sunt în stare să conceapă infinite tipuri de mesaje sau promisiuni, prin intermediul cărora să intre facil în posesia unor sume de bani.

În cazul în care aveţi suspiciuni cu privire la faptul că sunteţi înşelaţi, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau sesizaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 5 septembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here