ULTIMA ORĂ! Sens unic nou pe Strada Fulger

1
1228

 

Începând de miercuri, 4 septembrie, pe Strada Fulger, pe segmentul de drum dinspre Strada Mărăşeşti până în parcare, se va circula pe un singur sens. Primăria Municipiului Focşani, prin Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, a montat indicatoarele rutiere care vor reglementa circulaţia. Totodată, Poliția Locală va desfășura acțiuni de prevenție pentru un interval de o săptămână de la data intrării în vigoare a noului sens unic. De asemenea, rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră astfel încât fluenţa şi siguranţa traficului să nu fie deloc afectate.

Primar, Cristi Valentin Misăilă

 

Sursa text și foto: Primăria municipiului Focșani

1 COMENTARIU

  1. Daca autoritatile erau ferme si nu tolerau ce vedem si in imagine,ca posesorii de autoturisme sa parcheze pe o strada ingusta pe ambele parti ale acesteia,nu era necesar sa se introduca sens unic pe nici o strada.
    Intr-o tara normala nu-ti cumperi masina daca nu ai unde sa o parchezi.La noi,prin nepasarea celor in drept,parchezi in locuri unde indicatoarele interzic oprirea,pe treceri de pietoni,pe spatii verzi si pe coltul intersectiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here