Kristen Stewart a povestit că a fost sfătuită să fie mai puţin afectuoasă cu iubita ei în public

0
49
VENICE, ITALY - AUGUST 30: Kirsten Stewart attends "Seberg" photocall during the 76th Venice Film Festival at Sala Grande on August 30, 2019 in Venice, Italy. (Photo by Franco Origlia/Getty Images)

Actriţa americană Kristen Stewart a povestit că a fost sfătuită să fie mai puţin afectuoasă cu iubita ei în public, dacă vrea să obţină vreodată vreun rol major într-un film Marvel, informează Press Association. Vedeta hollywoodiană, aflată într-o relaţie cu întreruperi cu modelul Stella Maxwell, de circa doi ani, a declarat că a fost „informată despre mentalitatea de şcoală veche” de a păstra anumite lucruri despre viaţa ei personală secrete. „Mi s-a spus clar. (…) Fă-ţi o favoare şi nu ieşi ţinând-o de mână pe prietena ta în public şi s-ar putea să obţii un rol într-un film Marvel”, a povestit Stewart, în vârstă de 29 de ani, pentru Harper’s Bazaar UK. „Nu vreau să lucrez cu oameni de genul ăsta”, a completat ea, fără a dezvălui însă şi cine i-a făcut acest comentariu despre Marvel.

Actriţa, care a avut în trecut o relaţie cu fostul ei coleg de platou din „Twilight”, Robert Pattinson, a explicat că şi-a găsit libertatea de a fi ea însăşi deoarece vrea doar să se bucure de viaţă. Stewart vorbise anterior despre abordarea fluidă pe care o are cu privire la sexualitatea sa, iar în prezent se zvoneşte că s-ar întâlni cu o altă femeie, scenarista Dylan Meyer. Vedeta va putea fi admirată în curând în noul remake al „Charlie’s Angels”, alături de Naomi Scott şi Ella Balinska. Filmul, în regia lui Elizabeth Banks, va fi lansat în cinematografe în luna noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here