Cât mai costă un Samsung S8 în 2019

0
257

Deși are peste doi ani vechime, Samsung S8 încă este un telefon care își face treaba și în 2019, iar unul din avantaje este că s-a ieftinit considerabil în această perioadă de timp.

În martie 2017, Samsung anunța noul său flagship, Samsung S8, prezentat într-un eveniment grandios care a avut loc simultan în New York și Londra. La acea vreme, producătorul și partenerii afiliați au anunțat că telefonul este disponibil la prețul de 3.499 lei.

Cu toate acestea, la circa șase luni de la lansare, prețul Samsung S8 a început să scadă vertiginos și ajungea chiar la 2.600-2.700 lei, în unele magazine de specialitate, sau chiar mai puțin în unele cazuri singulare. Aceasta reprezintă o scădere de preț de până la 25%, în numai jumătate de an, ceea ce rar se poate vedea.

Unul din motivele pentru care s-a întâmplat acest lucru este pentru că Samsung a dorit să mențină interesul pentru vârfurile sale de gamă, iar cea mai la îndemână opțiune a fost reducerea prețului, în contextul în care rivalii au anunțat dispozitive concurente, cu prețuri mult mai mici.

De asemenea, Samsung a dorit că concureze dur cu principalul rival, Apple, în special cu iPhone 8 și iPhone 8 Plus, printr-un preț mai bun. Apple este cunoscut pentru faptul că are telefoane scumpe, așa că Samsung a dorit să își facă telefonul mai atractiv din acest punct de vedere.

Cât costă acum?
În prezent, un Samsung S8 poate fi cumpărat online pentru numai 2.500 lei. Într-adevăr, scăderea de preț a fost cea mai abruptă în primele șase luni de la lansare, iar ulterior a rămas marginală.

Cu toate acestea, Samsung S8 este un telefon foarte bun pentru acești bani.

Samsung S8 are aceeași cameră ca și S7, care este un obiectiv Dual Pixel de 12MP, cu o deschidere f / 1.7, stabilizare optică a imaginii și capacități de înregistrare 4k. Samsung a avut întotdeauna camere excelente în telefoanele sale emblematice, iar tehnologia de pe S8 este impresionantă până în ziua de azi.

Ecranul Samsung S8 a fost prima versiune a „afișajului infinit”, care a evoluat la următoarele modele ale producătorului, iar ecranul SuperAMOLED de 5,8 inci arată încă excelent până în ziua de azi.

Samaung S8 găzduiește fie procesorul Exynos 9 8895, fie Snapdragon 835, care pentru majoritatea oamenilor este destul de rapid pentru a juca jocuri și pentru a naviga între mai multe aplicații simultan.

Samsung S8 este așadar în continuare extrem de performant pentru majoritatea utilizatorilor. Dacă intenționezi să utilizezi telefonul pentru navigarea pe internet, să urmărești videoclipuri și să trimiți e-mailuri, atunci S8 este cu siguranță suficient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here