GALERIE FOTO: Arte marțiale – Karatiștii de la CSM 2007 și Satori Focșani se întorc astăzi din cantonamentul de la Poiana Pinului!

0
228

Sportivii secției de karate a CSM Focșani 2007 și ai CS Satori Focșani au fost în cea de-a doua parte a cantonamentului de vară de la Poiana Pinului. Este locul în care se pregătesc sportivii Lotului Național de karate al României și unde de ani mulți merg pentru pregătire centralizată pentru a deveni apoi campioni naționali europeni sau mondiali, karatiștii de la CSM Focșani 2007 și Satori, antrenați de sensei Daniel Fusaru și sempai Marius Pahoni. Iar astăzi se vor întoarce acasă pentru a continua antrenamentele în vederea participării la competițiile naționale și internaționale din următoarea perioadă a anului 2019.

Echipa prietenie trăim, ne facem educație prin sport, copii minunați, oameni adevărați. Mulțumim pentru sprijin celor care cred în noi: domnului director al CSM Focșani 2007, Primăriei și Consiliului Local pentru că investesc în niște copii minunați! De care veți mai auzi!”, mi-a spus sensei Daniel Fusaru cu o zi înaintea încheierii cantonamentului de la Poiana Pinului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here