Tenis – Excepțional: Maria Ciubotaru, semifinală în primul său turneu ITF!

0
409
  • Sportiva de la CSM Focșani 2007 a început în calificări și s-a oprit în penultimul act al Turneului de gradul 5 de la Chișinău

Maria Daciana Ciubotaru, foarte talentata jucătoare de tenis de la CSM Focșani 2007 a reușit o performanță excepțională la prima ei participare la un turneu din categoria ITF. La Chișinău, la Regata Trophy, turneu de gradul 5 de la National Tennis School Eugen Coca, organizat în perioada 19-24 august. Maria a început în calificări unde a trecut două tururi iar pe tabloul principal a câștigat meciurile din primele trei tururi urmând până în semifinale! În acest excelent parcurs, Maria a câștigat în fața a două jucătoare din Ucraina, una, din SUA și trei tenismene din Moldova. În semifinală, ieri, Maria Daciana Ciubotaru a fost întrecută de românca Daria Maria Munteanu, favorita nr. 4, o jucătoare de 16 ani. Maria, care a împlinit 14 ani în ianuarie, acest an, a eliminat în turul al doilea al tabloului principal pe favorita nr. 1, ucraineanca Valeriia Sheikina, o jucătoare de 18 ani!

Rezutatele Mariei-Daciana Ciubotaru în turneul de la Chișinău: în calificări, 6-0, 6-1 cu Kateryna Kochetkova, 6-0, 6-1 cu Olivia Grozavu, din Moldova; pe tabloul principal, 6-1, 6-2, cu americanca Maya Joint, 6-3, 6-2 cu Valeriia Sheikina, după trei ore și jumătate de joc, 7-6 (3), 6-1 cu Vlada Haetkaia, din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here