Locuri de muncă vacante: 316 în Vrancea, 414 în Comunitatea Economică Europeană

0
1002

Angajatorii vrânceni au declarat la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, ca fiind vacante, 316 locuri de muncă. De asemenea, în Comunitatea Economică Europeană (CEE) sunt disponibile 414 oferte.

Astfel, în județul Vrancea se pot angaja 50 muncitori necalificați în industria confecțiilor, 45 de operatori confecționei industriali și 20 de ambalatori manual. Mai sunt oferte pentru 12 lucrători comerciali, câte 11 patiseri, iar câte 10 locuri de muncă sunt declarate vacante pentru tehnician gestiunea producției, confecționer asamblor articole din textile și călcătoreasă lenjerie. 9 locuri de muncă vacante sunt pentru mecanici utilaj, iar câte 7 pentru manipulant mărfuri și brutar.

Șase locuri de muncă sunt disponibile pentru vânzători, iar câte 5 pentru zugravi, tranșatori carne, operatori la fabricarea mezelurilor, ingineri tricotaje confecții, gestionari depozit, electricieni, operatori mașini unelte comandă numerică, muncitori necalificați, dulgheri, mecanici întreținere mașini cusut industriale, măcelari și îngrijitori animale, iar pentru asistenți medicali generaliști și agenți de securitate și intervenție sunt câte 4 oferte. Câte 3 locuri de muncă vacante sunt pentru strungari, operatori la prepararea produselor de panificație, instalator, frezor și fierar betonist.

Câte 2 oferte sunt pentru cei de meserie: șofer, rectificator, lucrător bucătărie, îngrijitori copii, inginer construcții civile și industriale, electromecanic, controlor calitate, cofetar, agent reclama publicitară. Pentru tehnician sisteme de securitate, șef birou, spălător vehicule, sociolog, operator validare introducere prelucrare date, medic veterinar, mecanic auto, lăcătuș mecanic, izolator termic, inginer industria alimentară, funcționar administrativ, frizer, fotograf, femeie de serviciu, electrician auto, cameraman, barman și agent vânzări este câte o singură ofertă.

 

Oferta de locuri de muncă în CEE

În CEE sunt disponibile 414 oferte de locuri de muncă. Astfel, în Austria se pot angaja 30 de montatori mobilă, 2 ReactJS Fronted Developer, 3 tâmplari de ferestre (femei și bărbați), 4 tâmplari producție de mobilier (femei și bărbați). Câte 8 oferte sunt pentru electricieni, stivuitoriști, lăcătuși mecanici în construcții și instalatori sanitari și de încălzire, în toate cazurile putându-se angaja atât bărbați cât și femei. De asemenea, mai sunt 7 posturi pentru operatori CNC și 6 oferte pentru faianțari, ofertele fiind atât pentru bărbați cât și femei.

În Germania se pot angaja câte 4 electricieni și 5 preparatori de înghețată, 3 mecanici mașini de prelucrare a plasticului. De asemenea, se mai pot angaja câte 2 ospătari, junior chef/ sous chef, dar și câte un instalator specialist IT, consultant IT, dezvoltator software, menajeră, commis de rang mic dejun, recepționer, ajutor la curățenie, manager de recepție, bucătar, cameristă, demichef de rang, commis de rang, recepționer SPA, chef de pârtie, chef de rang, bufetier și junior sous chef. De asemenea, se mai pot angaja 20 de specialiști în confecționare mobilă (program de ucenicie), dar și câte 30 manipulanți mărfuri și operatori stivuitori.

În Norvegia sunt locuri de muncă disponibile pentru câte 4 mecanici auto, vopsitori auto și tinichigii auto și 5 posturi pentru ospătari. De asemenea, se mai pot angaja câte 10 instalator, tâmplari/ dulgheri și electricieni, dar și 2 montatori folii ferestre/ parbrize mașini. În Olanda sunt vacante câte 20 de posturi procesor bulbi de flori și muncitori în sera de flori. Se mai pot angaja 30 de muncitori necalificați în grădinărit, câte 10 muncitori în producția de roșii și instanlatori sanitari, de încălzire și aparate de aer condiționat, 5 culegători fructe și 40 culegători de căpșuni în sere.

În Slovacia se pot angaja 12 sticlari, în Slovenia un bucătar și doi programatori, iar în Spania 15 tehnicieni mecanici și electrici la întreținere echipamente.

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here