Bărbatul care ṣi-a VIOLAT FETIŢA DE DOAR 7 ANI a fost arestat

0
1016

Vrânceanul reţinut joi sub acuzația că ṣi-ar fi violat fiica de 7 ani a fost prezentat vineri instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar pe numele său a fost emis mandat pentru 30 de zile.

Reamintim că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au dispus retinerea unui bărbat din comuna Măicăneṣti care la începutul lunii iulie a.c. ṣi-ar fi violat fiica. Sesizarea la poliţie a fost făcută de mama copilei, respectiv concubina bărbatului, la data de 25 iulie a.c. Femeia le-a spus oamenilor legii că fapta ar fi fost comisă la începutul aceleiași luni. În urma sesizării primite, poliţiṣtii Secţiei Năneṣti, sub coordonarea unui procuror, au început verificările ṣi au ajuns la concluzia că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, bărbatul care ṣi-a batjocorit propriul copil a fost reţinut ṣi arestat.

„La data de 25 iulie a.c., poliţiṣtii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Măicăneṣti, cu privire la faptul că tatăl fiicei sale a abuzat-o sexual pe minora ȋn vârstă de 7 ani. Bărbatul a fost identificat de poliţiṣti, iar ȋn urma cercetărilor efectuate ṣi a administrării probatoriului ȋn cauză, ȋn cursul zilei de ieri (joi-n.r) acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi (vineri-n.r) a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă ṣi a fost emis mandat pentru 30 de zile”, a declarat inspector principal Cătălina Murariu de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here