Jamie Foxx face declaraţii după ce presa a relatat că s-ar fi despărţit de Katie Holmes

0
60

Actorul american Jamie Foxx a negat că ar fi într-o relaţie cu o cântăreaţă de 21 de ani, la câteva zile după ce presa a scris despre despărţirea sa de actriţa Katie Holmes, potrivit Press Association. Media a relatat recent că actorul premiat cu Oscar, în vârstă de 51 de ani, s-ar fi despărţit de Holmes, după o relaţie de şase ani. În weekend, Foxx a fost văzut plecând dintr-un club de noapte din Los Angeles ţinându-se de mână cu cântăreaţa Sela Vave, dând naştere speculaţiilor potrivit cărora cei doi ar fi într-o relaţie romantică. Cu toate acestea, actorul a negat zvonurile, precizând că este vorba despre o relaţie profesională.

Într-o înregistrare publicată pe contul său de Instagram, Foxx a afirmat că este mentorul lui Vave şi că a îndeplinit un rol similar pentru Ed Sheeran şi Nick Cannon. „Când l-am cunoscut pe Ed Sheeran, nici nu ştiam cum arată. A dormit la mine pe canapea timp de şase săptămâni – apoi a avut realizări minunate”, a spus acesta. Actorul, recompensat cu Oscar pentru rolul cântăreţului de muzică soul Ray Charles în filmul biografic ”Ray” (2004), a adăugat: ”Când e vorba despre femei, avem de-a face cu un dublu standard.” „În cazul bărbaţilor, lucrurile sunt în regulă, dar când vine vorba de femei, vor să insinueze că este altceva la mijloc, dar o să încercăm ne apărăm în acest caz”. „Şi aşa cum am spus, am vorbit cu mama fetei, care şi-a pus toată încrederea în mine”.

Foxx, care deţine un faimos studio de înregistrări în propria locuinţă, în care a găzduit muzicieni precum Kanye West, susţine că acuzaţia potrivit căreia ar avea o relaţie cu Vave este o încercare de a ”crea scandal”. Jamie Foxx şi Katie Holmes (40 de ani), cunoscută pentru rolul din serialul ”Dawson’s Creek”, formează un cuplu de şase ani, deşi relaţia nu a fost confirmată de niciunul dintre cei doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here