Handbal juniori: CSM Focșani 2007 face selecție pentru copii născuți în perioada 2003 – 2009 inclusiv!

0
194

Selecția va fi făcută la Sala Polivalentă

Handbalul a devenit un brand important pentru sportul focșănean în care a reușit, în premieră pentru o formație vrânceană de seniori, să intre între primele opt echipe ale Ligii Naționale și în play-off-ul Cupei României. Managerii clubului și ai echipei lucrează cu o viziune de perspectivă mai largă, în care echipei de seniori să-i vină jucători foarte bine pregătiți și formați la propria școală. A fost înființată cu mai mulți ani în urmă o formație de juniori foarte mici, care au urcat la juniori 3, apoi 2, cu rezultate foarte bune ca echipă, dar și în aducerea jucătorilor spre performanțe individuale.

În consecință, mai mulți tineri handbaliști ai CSM Focșani 2007 au fost convocați de FRH la perioade de pregătire și selecție, unul dintre aceștia, Alexandru Golea, fiind inclus în Lotul Național de cadeți al României, cu care s-a aflat în pregătire în această vară. Juniorii 2 și 3 ai CSM Focșani 2007 vor evolua în campionatele care vor începe în prima parte a lunii septembrie.

Însă pentru a avea și în anii ce vin copii cu care să continue la cele mai mici categorii de vârstă, clubul organizează continuu acțiuni de selecție la care invită copii născuți în perioada 2003 – 2009 inclusiv, din Focșani ca și din localitățile învecinate. După selecție, care va fi făcută la Sala Polivalentă, copiii cu calități pentru handbal – și dorința de a juca handbal – vor fi incluși în programul de pregătire organizat de antrenorii pentru juniori.

Pentru înscrierea la selecție pot fi apelați antrenorii Marius Partene, la telefon 0760.277.686, și Iulian Neață, la telefon 0765.217.419.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here