GALERIE FOTO: Fotbal juniori – Echipa U 19 a LPS Focșani este lidera seriei a 2-a!

0
222
  • Miercuri, 21 august, LPS Focșani U 19 – LPS Bacău U 19 3-1 și LPS Focșani U 17 – LPS Bacău U 17 2-4

Miercuri, 21 august, după amiază, de la ora 16:00, a fost cuplaj pe Micovul 2. Au jucat echipele U 19 și U 17 ale LPS Focșani cu formațiile similare ale LPS Bacău. Oaspeții erau înainte de etapă lideri la ambele categorii de vârstă și au venit la Focșani să-și mențină pozițiile. Nu au reușit decât juniorii mici ai oaspeților care au câștigat, în timp ce echipa U 19 a fost întrecută fără drept de replică. Echipele U 19 au jucat derbiul seriei și, la final, au făcut schimb de locuri, gazdele urcând pe primul loc grație golaverajului.

LPS Focșani U 19 – LPS Bacău U 19 3-1 (2-0)

Formația LPS Focșani: Pavel – Dima, Dinu, Gurău (55 Chiriac), Marinică – Sandu (Păltinuș) – Cuciuc, Negoiță – Dascălu, Mustață (55 Iftimie), Milea. Au mai fost înscriși pe foaia de joc Stoian, Mihalache, Stoica.

Antrenor, profesor Alin Samoilă-Sava.

Focșănenii au dominat în marea majoritate a timpului de joc și au obținut o victorie meritată, prin golurile reușite de Milea, în minutele 12, 35, 52. În partea de final a întâlnirii băcăuanii au avut o perioadă cu o evoluție mai consistentă și au înscris golul lor printr-un șut puternic, Pavel nemaiputând decât să scoată mingea din plasă.

LPS Focșani U 17 – LPS Bacău U 17 2-4 (1-2)

Echipa LPS Focșani: Preda – Veve, Ungureanu, Pîrlog, Stan (80 Mocanu) – Giorgio – Pamfil, Ovidiu – Damache (70 Andrieș), Hoțoi, Cioclu. Au mai fost înscriși pe foaia de arbitraj Zamfir, Sevcenco, Cristea, Axenie, Pecheanu, Pamfil.

Antrenor, profesor Daniel Bănică.

Juniorii mici ai LPS Focșani le-au fost superiori adversarilor la toate capitolele, mai puțin la finalizare. Au construit frumos, și-au creat situații de gol multe, dar au înscris de doar două ori. Au fost pedepsiți pentru lejeritatea din apărare ca și pentru erorile neforțate în urma cărora au primit patru goluri. Prima reușită a meciului i-a aparținut lui Marinică Cioclu, mereu ghimpe în coasta apărării oaspeților. Pentru 1-0 a primit în careu mingea pe care a șutat-o centrat în poarta adversarilor. A urmat prima eroare de marcaj făcută de Ungureanu care și-a lăsat liber adversarul direct și echipa lui a fost pedepsită cu gol: 1-1! Până la pauză s-a făcut 1-2 după ce un atacant advers a profitat de o nouă greșeală făcută în defensivă de LPS Focșani, nu a așteptat invitație la șut și a înscris, împotriva cursului jocului. Primul gol al părții a doua a întâlnirii le-a aparținut tot oaspeților în urma unui contraatac, iar Cioclu a înscris pentru 2-3. Focșănenii au ratat o egalare mai mult decât meritată, iar băcăuanii au înschis scorul din penalty.

Echipele CSM Focșani 2007 au stat. Nicio formație focșăneană nu va mai avea etapă liberă în week-end-ul ce vine, când LPS U 19 și U 17 vor juca sâmbătă, 24 august, în deplasare, la LPS Vaslui iar CSM 2007 U 19 și U 17 vor întâlni pe Milcovul, duminică, 25 august, începând cu ora 16:00, echipele CSM Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here