Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii debutează în campionat la Târgu Neamț!

0
202
  • Astăzi, de la ora 18:00, Ozana – CSM 2007, pe stadionul Cetate

Echipa de fotbal seniori a Focșaniului va debuta astăzi în al treilea sezon competițional în Liga a III-a, de la reînființare. La începutul-începutului, primarul Cristi Valentin Misăilă împreună cu conducerea clubului i-au stabilit ca obiectiv pentru campionatul 2019-2020 promovarea în Liga a II-a. Obiectiv care a fost reiterat la începutul perioadei de pregătiri pentru viitorul sezon. Este și semnul sub care focșănenii intră într-o competiție în care vor avea contracandidați puternici. Unii declarați ca atare, alții ce se vor plia pe parcurs ideii de promovare. De aceea, este foarte important ca focșănenii să obțină, astăzi, victoria, apoi să profite de programul relativ ușor pe care sorții li l-au oferit în primele opt etape, cu un test dificil, în runda a cincea, la Suceava, cu Foresta.

CSM Focșani 2007 este încă în reconstrucție după ce – așa cum au arătat meciurile de verificare – 5 – 6 titulari din trecutul campionat nu se mai regăsesc în formula de bază propusă de antrenorii Marius Bratu și Mircea Lazăr. A trecut un prim test oficial la Galați, pe stadionul Portul Roșu, când s-a calificat în turul al treilea al Cupei României în dauna Universității Dunărea de Jos care avea același statut ca și adversara de astăzi a focșănenilor: era nou promovată. Este un punct de reper care indică posibilitatea unui rezultat asemănător. Cele mai recente întâlniri oficiale ale nemțenilor au fost cele din barajul pentru promovarea în Liga a III-a, când au pierdut acasă cu 1-3 meciul cu Viitorul Liteni, însă au câștigat cu 4-1 în deplasare. Dacă a putut Liteniul, nu văd de ce n-ar reuși Focșaniul să ia trei puncte pe stadionul Cetate! Altfel spus, cred în victoria oaspeților în meciul dintre Ozana și CSM 2007!

Meciul va fi condus de brigada formată din centralul Lucian Diaconu, din Iași, asistat la tușe de Ionuț Melinte, din Iași și Adrian Condurache, din Pașcani. Observarea va fi asigurată de Jozsef Lajos Fodor, din Odorheiu Secuiesc și Mihal Lazăr, din Covasna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here