Fetiţă de 6 ani și jumătate VIOLATĂ de tată; acesta a fost reţinut

0
3285

Un monstru cu chip de om este bănuit că şi-ar fi violat fetiţa de numai şase ani şi jumătate. Ieri, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Astăzi, el va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este dintr-o localitate situată la limita cu judeţul Brăila, iar dosarul este instrumentat de politiştii Secţiei Năneşti, cercetările fiind efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Potrivit unor surse oficiale, sesizarea cu privire la faptă ar fi fost făcută în data de 25 iulie, chiar de mama fetiţei. Aceasta le-ar fi spus anchetatorilor că în urmă cu aproximativ 2-3 săptămâni, de la sesizare, concubinul ei, care este tatăl biologic al fetiței, ar fi profitat de micuţă. Urmare a sesizarii, anchetatorii au început verificările în acest caz, iar în urma administrării probelor care, se pare, au fost concludente, ieri au dispus reţinerea lui.

Informaţia conform căreia un bărbat a fost reţinut ieri sub acuzaţia de viol, faptă comisă asupra fiicei sale, ne-a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. “În urma cercetărilor efectuate şi a administrării probatoriului în cauză, în cursul zilei de astăzi (ieri-n.r) bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca mâine (astăzi-n.r.) să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, ne-a declarat inspector principal Cătălina Murariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

UPDATE! Instanța de judecată a dispus, astăzi, arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here