Ședință publică la ISJ pentru candidații care au luat peste 7 la Titularizarea din 2019

0
945

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea va organiza astăzi, începând cu ora 10.00, în sala de ședințe a instituției, o ședință publică de repartizare pe posturi. Conform datelor furnizate de Aurel Șelaru, inspector școlar general adjunct, și Mihai Fâsan, inspector responsabil cu mobilitatea în cadrul ISJ, la această ședință se pot prezenta doar candidații care au susținut examenul de Titularizare în 2019 și au obținut medie de repartizare peste 7. Au prioritate candidații care au susținut examenul anul acesta, au medie peste 7 și care au acord de continuitate pe post cu notele obținute în anii 2017 sau 2018. La nivelul județului Vrancea au susținut examenul de Titularizare un număr de 250 de candidați și doar 124 au obținut note peste 7.

Reamintim că în prima ședință publică de repartizare pe posturile titularizabile din data de 31 iulie, 14 candidați au primit catedră. Conform reprezentanților ISJ, aceștia sunt: Ecaterina Stoian a luat post pe disciplina economic, administrativ, comerț și servicii la Liceul „Eremia Grigorescu“ din Mărășești; Mădălina Dobrescu va fi de la 1 septembrie 2019 educatoare la Școala Gimnazială Câmpuri; Simona Palade va fi, de asemenea, educatoare la Școala Gimnazială Țifești. Pe disciplina profesor pentru învățământul primar au primit posturi Raluca Banu, Laura Cernat, Alina Mengher, Maria Miron și Ionuț Oprea la Școala Gimnazială Slobozia Bradului, Andreea Săcăleanu și Oana Iga la Școala Gimnazială Nr. 1 Mera și Maria Tîrlă la Școala Gimnazială „Simion Mehedinți“ Soveja.

Eduard Dumitru va preda muzică instrumentală la Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu“ Focșani, Vasilică Botgros se va ocupa de instruirea practică (mecanică) a elevilor de la Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia“ Focșani, iar Livia Bălan va fi, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Măicănești, profesor de psihopedagogie specială, catedra fiind de educație specială.

În cadrul celei de-a doua ședințe publice privind repartizarea pe posturile titularizabile, învățătoarea Marinela Buculei, de la Școala Gimnazială Păunești, a luat post la Școala „Alexandru Vlahuță“ din Focșani. Aceasta, deși era titular de drept la Păunești, a participat la examenul de Titularizare de anul acesta, unde a obținut la proba scrisă nota 9,40, respectiv 9,55 medie de repartizare pe post. Astfel, învățătoarea lasă un post liber în mediul rural la Păunești și va preda, începând cu data de 1 septembrie, la școala din municipiul Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here