Larry King, în vârstă de 85 de ani, a depus actele prin care solicită divorţul de a şaptea soţie

0
108

Prezentatorul şi realizatorul de televiziune Larry King, în vârstă de 85 de ani, a depus marţi la Tribunalul Superior din Los Angeles actele prin care solicită divorţul de cea de-a şaptea soţie a lui, Shawn King, cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani, informează usatoday.com. Avocatul lui Larry King, Michael Trope, a confirmat informaţia pentru cotidianul USA Today.

Cuplul s-a căsătorit într-o rezervă de spital în 1997, cu doar trei zile înainte ca Larry King să suporte o intervenţie chirurgicală pentru deblocarea unei artere obturate. Larry şi Shawn King au împreună doi fii – Chance, în vârstă de 20 de ani, şi Cannon, în vârstă de 19 ani. Aceasta nu este însă prima despărţire a cuplului. Ambii soţi au depus actele prin care au solicitat divorţul în 2010, invocând motivul „diferenţelor ireconciliabile”, însă s-au împăcat în cele din urmă şi au stopat procedura de divorţ.

Larry King a fost căsătorit de opt ori cu şapte femei diferite, inclusiv cu Alene Akins, cu care s-a căsătorit şi a divorţat de două ori.

Larry King, considerat o veritabilă legendă a industriei de televiziune americane, are alţi trei copii din celelalte căsătorii ale sale. În luna aprilie, Larry King a suportat o operaţie pe cord după ce a prezentat simptome de angină, o maladie caracterizată de specialiştii de la Mayo Clinic prin dureri în zona toracelui, provocate de o circulaţie redusă a sângelui către inimă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here