Fotbal: Răzvan Raţ – Sunt lucruri nelalocul lor la FCSB și Dinamo care duc la rezultatele de acum

0
56

Fostul fotbalist Răzvan Raţ a declarat, marţi seara, că la FCSB şi Dinamo se petrec „lucruri nelalocul lor” din cauza cărora formaţiile au ajuns pe locurile 11, respectiv 14 în clasamentul Ligii I după şase etape disputate. „Este surprinzător ceea ce se întâmplă în Liga I, mă refer la situaţia cluburilor FCSB şi Dinamo. Dinamo continuă din rău în mai rău, iar FCSB cam la fel, deşi anul trecut a fost echipa care s-a bătut la campionat. Sunt lucruri nelalocul lor care se întâmplă la FCSB şi Dinamo. Nu pot să spun eu ce e nelalocul lui la aceste cluburi pentru că ar însemna să intru în polemică şi nu e cazul. Dar sunt lucruri care duc la rezultatele de acum. Pentru că dacă faci lucrurile corect, rezultatele apar mai devreme sau mai târziu. Ce se întâmplă la FCSB e problema domnului Becali şi cu asta basta. Comentariile sunt de prisos. Patronul FCSB-ului ştie mai bine ce are de făcut… e jucăria dânsului”, a spus Raţ.

Fostul internaţional susţine că România are şansele ei în meciul cu Spania, programat la 5 septembrie, în preliminariile EURO 2020. „Echipa naţională a României îmi place oricum ar fi şi o susţin necondiţionat. Şansele noastre cu Spania sunt reale. Teoretic suntem mai slab cotaţi, nu suntem de nivelul lor ca şi valoare, dar totul pleacă de la 0-0 şi orice se poate întâmpla. Vom avea un stadion plin care va susţine echipa, aşa că eu cred într-un rezultat bun. Îmi doresc din toată inima, pentru că fotbalul românesc are nevoie de rezultate”, a adăugat el.

În ceea ce îl priveşte, Raţ susţine că nu se va dedica antrenoratului, ci mai degrabă va ocupa o funcţie de conducere la un club de fotbal. „Mai joc fotbal, nu are cum să iasă din activităţile mele aproape săptămânale. Dar nu îmi doresc să antrenez, nu aş avea răbdare cu jucătorii. Nu ştiu cum alţi antrenori au avut răbdare cu mine, dar asta a fost. Cred că m-aş îndrepta către latura administrativă, către cea de conducere mai degrabă”, a precizat fostul fundaş.

În vârstă de 38 de ani, fostul fotbalist Răzvan Raţ a fost premiat, marţi seara, pentru întreaga carieră în cadrul Galei Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here