Finalizarea proiectului „EFICIENTIZAREA CONSUMULUI ȘI A FLUXULUI DE PRODUCȚIE A SC ON MEDIA DESIGN SRL”

0
97

Anunț de presă

Data 21 august 2019

Finalizarea proiectului „EFICIENTIZAREA CONSUMULUI ȘI A FLUXULUI DE PRODUCȚIE A SC ON MEDIA DESIGN SRL”

S.C. ON MEDIA DESIGN S.R.L., cu sediul în Municipiul Focșani, strada Bucegi, Nr. 21, județul Vrancea, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului cu titlul “EFICIENTIZAREA CONSUMULUI ȘI A FLUXULUI DE PRODUCȚIE A SC ON MEDIA DESIGN SRL.”, cod SMIS 104371, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piață a firmei S.C. ON MEDIA DESIGN S.R.L. prin eficientizarea consumului și a fluxului de producție. Creșterea productivității societății se va asigura prin dezvoltarea pe verticală a activității, respectiv eficientizarea activității firmei prin producția etichetelor de toate tipurile. Datorită investiției se vor realiza produse calitative, de diverse marimi, la un preț de vânzare accesibil tuturor clienților, în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Rezultatele proiectului:

1. Dezvoltarea societății prin depunerea unui proiect de investiții ce vizează achiziția de echipamente și crearea unui nou loc de muncă, cu menținerea celor existente.

2. Promovarea proiectului, conform Manualului de Identitate Vizuală POR 2014 – 2020, prin anunțuri de presă și materiale publicitare.

În cadrul programului s-au achiziționat următoarele echipamente specifice producției de etichete: sistem grafic – 3 buc.; gravator laser – 1 buc.; cutter plotter – 1buc.; plotter(echipament imprimat in rola) – 1buc.; soft(licenta COREL DRAW) – 1buc.;ghilotina – 1buc.; echipament imprimare(printer digital in coala) – 1buc.; sistem fotovoltaic – 1buc.

Valoarea totală a proiectului este de 418.437,66 lei, din care valoarea contribuției din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 281.302,63 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii:

Prin activitățile propuse, proiectul răspunde obiectivelor strategice la nivel județean care constau în sprijinirea activităților industriale de interes local, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile.

Realizarea acestei investiții va avea un impact pozitiv asupra zonei, în special prin creșterea veniturilor colectate la nivel local dar și la bugetul consolidat, prin angajarea unei noi persoane și menținerea, atât a angajaților existenți la momentul depunerii cererii de finanțare, cât și a celui nou creat, pe o perioadă de cel putin 3 ani, creșterea gradului de ocupare al forței de muncă cu implicații directe asupra calității vieții.

Prin achiziționarea unor echipamente performante și ecoeficiente, se va aduce o contribuție importantă asupra competitivității societății, ca urmare a diversificării activității. Impactul economic al proiectului poate fi evaluat și prin economiile de scară ce vor fi obținute ca urmare a tehnologiei superioare cu care sunt dotate echipamentele ce fac obiectul finanțării. Proiectul duce la achiziționarea de tehnologie de ultimă generatie, care va permite realizarea unor produse de înaltă calitate pe piață, în condițiile unei productivități ridicate, cu consumuri reduse de materie primă, energie, si cu obținerea unor timpi de producție extrem de mici.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Nume persoană de contact: AUGUSTIN NEGRUȚ

Funcţie: Administrator

Telefon: 0754.376.890 , e-mail: office@ondesign.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here