Rugby – Turneul Corturilor, pe stadionul Tineretului, sâmbătă, 24 august!

0
183
  • În deschidere, de la ora 9:30, va începe Memorialul Viorel Ion

”Fiii Vrâncioaiei”, organizatorii Turneului Corturilor, episodul 1, din această vară, care se va consuma pe Stadionul Tineretului din Focșani, sunt în măsură să spună cine va participa la reuniunea veteranilor rugbiului de sâmbătă, 24 august, începând cu ora 12:30. Vor arăta de ce este frumos rugbiul pe care l-au adoptat ca stil de viață din tinerețe până la bătrânețe, jucătorii old boys de la Zimbrii Tecuci, Old-Balls Bârlad și Old Boys Focșani. Nu au conformat prezența – deși și-au exprimat intenția de a participa, Moșii Viguroși Chșinău și veteranii din Sibiu.

Florin Topală, principalul comunicator al Fiilor Vrâncioaiei, revenit la vatră dintr-o vacanță foarte reușită, mi-a spus că sâmbătă, la Focșani ”este posibil să vină și un grup de ieșeni”. Dacă nu vor fi suficienți pentru o echipă, ”le dăm noi, că avem un lot numeros. Avem peste 30 de jucători confirmați la turneu. Sper că vor confirma prezența și în deplasările de la Iași Tecuci, Chișinău, și chiar în Franța, anul viitor”, mi-a mai spus Florin Topală.

Pentru Turneul Corturilor de sâmbătă, focșănenii s-au antrenat în mai multe rânduri, pentru că vor să fie în formă. Postura de gazde le spune să fie amabili cu oaspeții, ceea ce înseamnă că mai pot lăsa să treacă de la ei în meciuri. Vor juca, însă, cel mai bun rugby al lor. Asta vor decide, cu siguranță și joi, 22 august, când, de la ora 19:00, pe stadionul Tineretului vor avea antrenamentul căpitanului!

Turneul Corturilor va fi precedat, de la ora 9:30, de jocurile de juniori din memorialul consacrat celui ce a fost profesorul, mentorul, creatorul de jucători și caractere, managerului de rugby, Viorel Ion! Vor juca în memoria celor care nu au mai avut șansa de a le fi profesor sau exemplu de viață închinată rugbiului, de fete de la RC Gringos Brașov, RC Venus Piatra Neamț, Parohial Ștefan cel Mare și Sfânt București și CSM Suceava și formațiile de băieți LPS Focșani, CTTV Galați, CSS Bârlad și Palatul Copiilor Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here