UPDATE! Un copil de 2 ani și patru adulți, la spital după ce un șofer a pătruns pe contrasens pe E85

0
2076

La data de 19.08.2019, ora 20.35, am fost sesizați prin 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în afara localitătii Călimănești, jud. Vrancea.

Ajunși la fața locului, polițiștii Serviciului Rutier au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 34 ani, din comuna Vânători, a condus un autoturism pe DN2-E85, din direcția Adjud – Focsani, iar în afara localității Călimanești a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat din judetul Bacău, care circula pe direcția Focșani – Adjud.

A rezultat rănirea ușoară  a patru adulti, cu vârste cuprinse între 31 și 56 de ani, precum și a unui copil în vârstă de 2 ani. Aceștia au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon”, pentru investigații medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal

IPJ Vrancea

UPDATE!

Victimele accidentului au primit ajutor de specialitate din partea cadrelor medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani, însă nu au rămas internate. Astfel, o femeie în vârstă de 31 de ani, din Vânători, s-a lovit la mână, fiind diagnosticată cu contuzie. Copilul, în vârstă de un an și 11 luni, din Vânători, s-a lovit la cap și a fost diagnosticat, conform buletinului de presă al spitalului, cu traumatism cranian și plagă escoriată în regiunea parietală stângă. Pentru copil, mama a refuzat internarea.

Și un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Vânători, a fost victimă a aceluiași accident. Acesta a ajuns la spital lovit la genunchi și gleznă, dar și cu particule de geam pătrunse în ochi. Tânărul a fost diagnosticat cu contuzie la genunchi și gleznă stângă și corp străin (geam) în ochiul stâng. De asemenea, o femeie în vârstă de 56 de ani, din Vânători, a avut nevoie de prim ajutor după ce s-a lovit la mâna dreaptă. Aceasta a fost diagnosticată cu traumatism articular la pumnul drept. Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Bacău, a suferit traumatisme la mâna și glezna stângă și la gamba dreaptă, cu escoriație locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here