Fotbal juniori U19 și U 17 – Focșănenii de la CSM 2007, egal și înfrângere, duminică, la Galați!

0
104

Juniorii republicani ai CSM Focșani 2007 au avut programate jocuri în etapa a treia a campionatelor republicane în timp ce echipele LPS au stat. Într-o companie puternică, adversare fiindu-le formațiile U 19 și U 17 ale Suporter Club Oțelul Galați, echipele CSM 2007 au confirmat rezultatele din etapa a doua când au câștigat pe teren propriu meciurile cu LPS Vaslui.

La Galați, pe stadionul Siderurgistul, echipa U 19 a CSM 2007, cu Elvis Ilaș pe banca tehnică, a obținut un remarcabil 2-2, după ce a condus cu 2-0! La pauză a fost scor alb, iar în primele 8 minute ale părții a doua a întâlnirii Andrei Paizan și Andrei Apenciucesei au marcat pentru oaspeți. Gălățenii au făcut 2-1, scor la care arbitrii le-au refuzat focșănenilor o lovitură de pedeapsă. Aproape de final, Paizan a scăpat singur spre gol, a avut o spectaculoasă execuție tehnică, dar mingea șutată de el a lovit rădăcina barei și a ieșit afară! În minutul de prelungire, gălățenii au egalat. Practic, oaspeții au ratat o victorie pe care ar fi meritat-o, după aspectul jocului. Antrenorul Elvis Ilaș mi-a declarat după meci: ”Echipa a făcut un joc foarte bun, pe o căldură sufocantă, în fața echipei pregătite de fostul antrenor al Panciului, Haraga. La noi au jucat toți fotbaliștii din lotul echipei mari – Andrei Paizan, Roberto Vrînceanu, Alexandru Lăudatu, Andrei Apenciucesei, și au făcut-o foarte bine. Per total sunt mulțumit de joc, de efortul depus de toată echipa, de atitudine!

Echipa U 17, pregătită de Octavian Bucătaru, a fost întrecută cu 3-1 de ”o echipă bună, bine articulată”, cum a definit Oțelul Galați antrenorul focșănean. Octavian Bucătaru a apreciat că în jocul echipei sale se observă o evidentă creștere în calitatea jocului față de campionatul trecut. Golul CSM Focșani 2007 a fost înscris de Oprea. Pentru CSM Focșani 2007 au jucat Marius – Avram, Norocea, Asanache, Petrovici – Hălceanu – Vasilescu, Oprea, V. Bătrînu, Boțu, Ioniță. Rezerve I. Bătrînu, Curteanu, Diaconescu, Moldoveanu.

În etapa următoare, miercuri, 21 august, echipele CSM Focșani 2007 stau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here