GALERIE FOTO: Handbal juniori 2 – Focșănenii se pregătesc pentru turneul internațional ”Făgăraș Handbal Cup”!

0
112

Focșaniul este reprezentat în Campionatul Național al juniorilor 2 de echipa CSM Focșani 2007 pregătită de Marius Partene, Iulian Neață și Constantin Rusu, antrenorul portarilor. Pentru a avea o prezență consistentă în campionatul juniorilor 2, în care vor evolua în premieră, tinerii handbaliști focșăneni, după o scurtă perioadă de pregătire acasă, au urcat la Râșnov pentru o săptămână de antrenamente la munte. În cantonamentul montan nu a fost prezent decât în ultimele două zile conducătorul de joc Alexandru Golea, care în acea perioadă a fost în pregătire cu Lotul Național de cadeți al României!

Reveniți, la Focșani, au reluat pregătirea în Sala Polivalentă, locul lor de muncă – meciuri oficiale și antrenamente – de aici până la vacanța de iarnă. Începutul campionatului este programat pentru 7 septembrie, până în acest moment nefiind communicate de FRH componența seriilor și programul campionatului. Ceea ce știu cu certitudine jucătorii CSM 2007 este că vor participa la turneul internațional ”Făgăraș Handbal Cup” care va avea loc în perioada 29 august – 1 septembrie.

Lotului CSM 2007 care a participat în ultimele două ediții de campionat la competiția juniorilor 3 i s-au alăturat jucători noi – focșănenii Marius Abeaboeru, Robert Filip, Nicolae Bouroș, Marius Badiu și tecuceanul Daniel Gavrilă.

Cu lotul pe care îl au la dispoziție, antrenorii CSM Focșani 2007 își propun să obțină rezultate la, cel puțin, nivelul celor din anii anteriori, și să ofere soluții de perspectivă pentru formația de Ligă Națională a CSM Focșani 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here