Peste ZECE MII de euro și un inel de aur, furați din casele a două femei din Negrilești; hoții, trei femei și un bărbat, prinși pe un drum forestier

0
2255

 

Ieri, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au fost sesizați direct de către un bărbat din comuna Negrilești, județul Vrancea, cu privire la faptul că patru persoane necunoscute, profitând de neatenția mamei sale, i-au sustras suma de 8700 Euro și un inel din aur, din interiorul locuinței sale. Imediat polițiștii au demarat cercetările, stabilind faptul că persoanele necunoscute ar fi pătruns în locuința sub pretextul că vor să cumpere diverse bunuri și, profitând de neatenția femeii, ar fi sustras suma de bani, după care au plecat cu un autoturism într- o direcție necunoscută.
În continuarea investigațiilor, polițiștii au mai stabilit că aceștia, folosind același pretext, ar mai fi sustras suma de 1870 euro de la locuința unei femei, aflată în vecinătatea locuinței primului reclamant.

În cursul activităților specifice desfășurate, inclusiv vizualizarea imaginilor surprinse de camerele video amplasate în comuna Bârsești, polițiștii au identificat un autoturism ce se deplasa din direcția Negrilești către Valea Sării, bănuit că ar fi fost folosit de persoanele în cauză la săvârșirea furturilor. Astfel, în scurt timp, cu sprijinul acordat de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vidra, autoturismul în cauză a fost oprit pe un drum forestier din comuna Nereju, județul Vrancea.
După legitimarea persoanelor identificate în autoturism, respectiv un bărbat de 40 de ani și trei femei, de 31, 36, 43 de ani, din județele Dolj și Olt, polițiștii le-au condus la sediul Secției 8 Poliție Rurală Tulnici, în vederea audierii si continuării cercetărilor. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit de polițiști celor două persoane vătămate. Pe numele celor în cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 14 august 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here