Dispariţia unei tinere franco-irlandeze în Malaezia: Familia fetei a confirmat identitatea cadavrului descoperit (poliţie)

0
124

Poliţia malaeziană a descoperit marţi trupul neînsufleţit, dezbrăcat, al adolescentei franco-irlandeze care a dispărut în urmă cu zece zile dintr-o staţiune din ţara din Asia de Sud-Est, însă nu se ştie deocamdată ce a provocat decesul, relatează Reuters. Nora Anne Quoirin, în vârstă de 15 ani, care suferea de un handicap mintal uşor, a dispărut în noaptea de 3 spre 4 august, la scurt timp după ce a ajuns în vacanţă în staţiunea Dusun din Seremban, la circa 70 kilometri sud de capitala Kuala Lumpur, împreună cu familia sa care locuieşte la Londra. ”Familia a fost adusă pentru a identifica trupul găsit astăzi şi a confirmat că este Nora Anne”, a declarat Mohamad Mat Yusof, şeful poliţiei din statul în care este situată staţiunea. O autopsie va fi efectuată miercuri dimineaţă, a indicat el.

Cadavrul a fost găsit în apropierea unui curs de apă, la circa 2,5 kilometri distanţă de staţiune şi a fost transportat cu un elicopter la un spital din apropiere, a indicat poliţia. Rudele fetei au evocat ipoteza unei răpiri, poliţia locală tratând cazul ca pe o dispariţie fără a exclude alte piste. Peste 350 de persoane au fost mobilizate pentru a participa, cu sprijinul elicopterelor, câinilor şi scafandrilor, la căutările prin junglă în apropiere de Dusun Resort, în statul Negeri Sembilan.

În căutarea fetei s-au mobilizat şi şamanii, care prin ritualurile efectuate au încercat s-o localizeze pe adolescentă. La căutări au contribuit şi forţele de ordine din Marea Britanie, Irlanda şi Franţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here