ULTIMA ORĂ! Autoritățile caută patru copii, posibil înecați în Putna; UPDATE!

0
4863

Patru copii, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, sunt căutați la această oră, după ce s-a anunțat că e posibil să se fi înecat în râul Putna. La căutări participă și 6 pompieri de la Stația Vidra cu autospeciale, o barcă și ambulanța SMURD. Doi copii, care ar fi plecat de la domiciliu ieri seară la scăldat și nu au mai revenit, ar fi din Bolotești.

Vom reveni cu informații!

UPDATE! Romică Corozanu, viceprimarul comunei Bolotești, ne-a spus că cei patru copii, doi frați dintr-o familie și doi frați din altă familie, ar fi plecat aseară la scăldat și s-ar fi întors la primele ore ale dimineții, apoi ar fi plecat din nou, în urma unor discuții cu părinții. Ei sunt căutați, toți cei implicați sperând să fie găsiți în viață.

UPDATE 2! „Prin apel 112, o femeie a sesizat că patru minori, cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani, au plecat de la domiciliu – Bolotești, sat Vităneștii de sub Măgură – din cursul zilei de ieri, ora 18, la scăldat, și nu au mai revenit. Imediat au fost demarate acțiuni de căutare, cu echipe mixte de căutare, fiind solicitat sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi și Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, a precizat inspector Paula Enache, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

UPDATE 3! La acțiunile de căutare participă douăzeci de polițiști, șase pompieri, cinci jandarmi, cinci reprezentanți ai Sistemului de Gospodărire a apelor, precum și mai mulți voluntari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here