Arest menținut pentru vrânceanul care era să-și omoare nepotul

0
336

Judecătorii de la Curtea de Apel Galați au menținut arestul preventiv în cazul unui bărbat din Vînători, care în luna martie era să își omoare nepotul. Dosarul a ajuns pe rolul instanței gălățene în apel, după ce pe fond, la Tribunalul Vrancea, bărbatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare. „Solutia pe scurt: (…) menţine – ca fiind legală şi temeinică – măsura preventivă a arestului preventiv, dispusă față de inculpatul G(…) Neculai. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 13.08.2019“, este decizia instanței de judecată.

Vrânceanul a fost condamnat la sfârșitul lunii iunie deoarece și-a înjunghiat nepotul. Bărbatul, care are 47 de ani, a fost arestat preventiv la mijlocul lunii martie pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Fapta s-a petrecut în comuna Vânători, unde cei doi bărbați locuiau împreună de patru ani. După ce și-a înjunghiat nepotul, unchiul a sunat la 112.

Victima, de 38 de ani, a ajuns în șoc hemoragic la UPU Focșani, după ce a fost înjunghiată. Bărbatul prezenta „plagă înjunghiată abdominală și șoc hemoragic”, fiind operat. „La data de 13 martie a.c., ora 21.32, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Goleşti au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 38 de ani, are nevoie de o ambulanță întrucât se află într-o stare avansată de ebrietate. Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificat bărbatul în cauză, care se afla întins pe prispa imobilului, iar cu ocazia examinării de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului s-a constatat faptul că acesta prezenta la nivelul abdomenului o plagă deschisă. Întrucât bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate, nu a putut oferi date cu privire la împrejurările care au dus la producerea rănilor. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Vrancea pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate și luarea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea la momentul comiterii faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here