GALERIE FOTO: Șah – Denis Pilă, ”Micul Prinț” al turneului de la Brăila!

0
104
  • Giulia Lungu a câștigat turneul fetelor sub 10 ani

A doua zi după prestația deosebită a lui Filip-Andrei Toia la Mangalia de duminică 11 august, alți doi șahiști vrânceni de perspectivă, Denis Pilă și Giulia Lungu, au obținut rezultate deosebite la competiția TROFEUL MICUL ȘAHIST de la Brăila.

Denis Pilă, ocupantul primului loc de la Turneul B al competiției CUPA DE VARĂ GENERAL EREMIA GRIGORESCU de la Mărășești, la interval de o săptămână a repetat buna evoluție și a reușit în cadrul competiției de la Brăila să ocupe cu șase victorii și o remiză din șapte partide locul întâi în clasamentul general (atât băieți cât și fete din toate categoriile de vârstă ale turneului respectiv). El are la activ încă multe alte succese atât în Vrancea cât și în alte județe și dacă va continua cu aceeași seriozitate și preocupare sigur va face pasul spre înalta performanță.

Un rezultat foarte bun la TROFEUL MICUL ȘAHIST de la Brăila a obținut și Giulia Lungu care cu o săptămână în urmă obținuse locul întâi la fete și locul al patrulea în clasamentul general al Turneului B de la Mărășești. Acum la Brăila ea a cucerit un binemeritat loc întâi la fete U10 și locul al doilea la fete în clasamentul general, la egalitate de puncte cu prima fată de la categoria superioară de vârstă, U12 ani. Ea a fost devansată doar la criteriile de departajare, dar a reușit să se claseze înaintea altor fete și băieți mai mari. Giulia face pregătire la sala de șah a CSM Focșani 2007, dar dacă ar fi din oraș să poată veni mai des la pregătire altele ar fi și rezultatele ei, având în vedere aptitudinile pentru șah.

Anton SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here